background img
banner
banner

«Κόντρα στον καιρό… με τον Παντελή Θαλασσινό»

ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΙΓΙΟΥ

Ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό γεγονός, για τα τέλη Σεπτέμβρη, προετοιμάζεται από το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου. Η παράσταση «κόντρα στον καιρό…» με τον κορυφαίο έλληνα τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη, στο θέατρο «Γ. Παππάς» στο Αίγιο, ώρα 8.00 μ.μ.
Μια διαφορετική εκδήλωση με πολύ τραγούδι, μουσική, χορό, λόγο και εικόνα, μια περιήγηση από το παλιό στο καινούργιο που αξιοποιεί στο μέγιστο τη μελωδική φωνή και τη μουσική «αύρα» του Παντελή Θαλασσινού. Θα συμμετέχουν η σπουδαία Νάνα Μπινοπούλου και κορυφαίοι μουσικοί (Πάνος Δημητρακόπουλος-κανονάκι, Σωτήρης Μαργώνης-βιολί κ.ά.).
Επί σκηνής, θα συμπράξουν χορευτές και χορεύτριες του Χ.Ε.Α. (ενήλικες, έφηβοι και παιδιά) που θα αποδώσουν παραδοσιακά τραγούδια αλλά και τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού σε παραδοσιακά μοτίβα.

Η προπώληση εισιτηρίων (από τις 10 Σεπτέμβρη), γίνεται καθημερινά στην αίθουσα του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου (Ανδρέου Λόντου 49, πρωινά 10-12 και απογεύματα 7-9, τηλ. 2691020041) καθώς και στο καφέ Coboo (Ανδρέου Λόντου 3β). Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης: «Αρτοποιείο ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ», «καφέ Coboo», «Κέντρο ελαστικών Παπαγιαννόπουλος». Χορηγοί: «Αγροτικός οίκος Γεωργίου STIHL», «Λαμπρόπουλος Παναγιώτης – χωματουργικές εργασίες», «Καφέ μπαρ-Εστιατόριο ΝΗΣΙ», S/M Κρητικός (Αθ. Φαραζουλή 17, Αίγιο)», «Ρεζέρβα». Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα ΠΡΩΤΗ της Αιγιάλειας, Ράδιο Αίγιο.

Αρχίζει η νέα χορευτική χρονιά!

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Χορευτικού Εργαστηρίου προετοιμάζονται και για τη νέα χορευτική χρονιά, καθώς από τις 9 Σεπτέμβρη ξεκίνησαν οι εγγραφές, καθημερινά στην αίθουσα του συλλόγου (Ανδρέου Λόντου 49), 7-9 το βράδυ. Όπως κάθε χρόνο, στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου θα λειτουργήσουν και φέτος τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων κατανεμημένα σε όλες τις μέρες της εβδομάδας και σε αυτά θα διδάσκουν οι -ειδικευμένοι στον παραδοσιακό χορό- καθηγητές φυσικής αγωγής Μαρία Ζουροπούλου, Γιώργος Σιακκής και Ασημάκης Τσουρέκης. Τα μαθήματα χορού θα ξεκινήσουν από την 1η Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr