background img
banner
banner

Πέρασε και από το Προάστειο ο Παναιγιάλειος 3-1 τη Νίκη | ΦΩΤΟ

Είχε ένα εξαιρετικό ημίχρονο ο Παναιγιάλειος στο Προάστειο, παρά το μειονέκτημα του αντίθετου αέρα, που έδινε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να απειλήσουν, με σουτ εκτός περιοχής όταν τους δινόταν η ευκαιρία.

Το σωματείο του Αιγίου απείλησε στο 6΄ με την διπλή ευκαιρία των Γκάτση, Χριστόπουλου, άνοιξε το σκορ στο 14΄ με σουτ του Γκάτση, ύστερα από πάσα του Μπούνα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Διαμαντόπουλο να πιάνει εκτός περιοχής δυνατό σουτ, που επιταχύνθηκε στον δυνατό αέρα και κατέληξε στην συμβολή των δοκών του Αθανασόπουλου, 1-1 στο 16΄.

Οι παίκτες της Νίκης αναθάρρησαν, δημιουργώντας ακόμα μια καλή επιθετική ενέργεια με τον Καρέλα στο 25΄, την οποία απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.

Μέχρι το 43΄που ο Καϊμακάς αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο, ο Παναιγιάλειος είχε τα ηνία του αγώνα, δημιουργώντας φάσεις και σημειώνοντας το 2-1 που τον έστειλε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ.

Πολύ καλή ευκαιρία έχασε ο Σκούτας στο 26΄, όταν τροφοδοτήθηκε από τον Χριστόπουλο και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα Δημόπουλου.

Με άπιαστο σουτ ο Γκάτσης το 1-0

Ο Κουραχάνης το 2-1

Η πίεση του Παναιγιάλειου απέδωσε καρπούς στο 38΄. Ο Χριστόπουλος σούταρε και μέσα στην περιοχή ο Κουραχάνης με «τακουνάκι» ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Νίκης, σημειώνοντας το 2-1.

Με αφετηρία τον Μπούνα, χάθηκαν ακόμα δυο καλές ευκαιρίες στον α΄ ημίχρονο.

Στο 41΄ ο αρχηγός του Παναιγιάλειου εκτέλεσε φάουλ, με τον Μπακατσέλο να πλασάρει και να αποκρούεται από τον Ν. Δημόπουλο σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Μπούνας και ο Γκάτσης με …σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Από την παρεμβολή με το «τακούνι» του Κουραχάνη το 2-1

Μείωσε ρυθμό στο β΄ ο Παναιγιάλειος

Η απόδοση του Παναιγιάλειου στο β΄ ημίχρονο, δεν θύμιζε την αντίστοιχη του α΄ μέρους, όταν ξεχείλιζε από το πάθος για τη νίκη, είχε γρήγορο ρυθμό και εμπνευσμένες επιθετικές ενέργειες.

Το γεγονός προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά, όταν δοκίμασαν κάποιες επιθετικές προσπάθειες, που περιείχαν και ρίσκο. Έκαναν δυο καλές φάσεις, με την κεφαλιά του Δήμα στο 77΄ και το σουτ του Καλογεράτου στο 82΄.

Στο 87΄ ήρθε ο Κουραχάνης για να σιγουρέψει το «τρίποντο» των «μελανόλευκων», διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με δυνατό βολέ από το ύψος της περιοχής.

Με δυνατό βολέ ο Κουραχάνης το 3-1

ΝΙΚΗ (Ν. Πατρώνης): Ν. Δημόπουλος, Μουστάκας, Σ. Δημόπουλος, Ξύδης, Σαρρής, Διαμαντόπουλος (79’ Καλογεράτος), Γαλάνης (65’ Φούντος) Καϊμακάς, Καταβάτης, Καρέλας (57’ Κάτσας), Δήμας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας – Αλ. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής (72’ Παπασπηλιόπουλος), Κουραχάνης, Σπανογιάννης, Μπακατσέλος (85’ Θεοφανόπουλος), Μπούνας, Οικονόμου, Σκούτας (67’ Αποστολής), Γκάτσης, Χριστόπουλος (90’ Μπίτρας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr