background img
banner
banner

Αλαλούμ με τις πινακίδες στο Αίγιο

Το “αλαλούμ “ με τις πινακίδες πορείας που επικρατεί στην είσοδο της πόλης του Αιγίου από Αθήνα (στον κόμβο), δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε καμία άλλη ελληνική πόλη.
Σε συνδυασμό δε, με τα αντιαισθητικά πανό, τα μπάνερ, τις τεράστιες αφίσες και τις πινακίδες σήμανσης η κατάσταση που επικρατεί είναι για γέλια και για κλάματα.
Άντε τώρα να μπορέσει να προσανατολιστεί ο… έρμος οδηγός που επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη και δεν γνωρίζει που πρέπει να πάει. Εκτός των άλλων, αποσπούν και την προσοχή του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκληθεί ατυχήματα για αυτόν τον λόγο.

Κάθε πινακίδα και ένας προορισμός και μάλιστα είναι τόσο άναρχα τοποθετημένες που αντί να βοηθούν τους οδηγούς τους αποπροσανατολίζουν.
Τι πιο εύκολο (και λογικό) να τοποθετηθούν όμορφα δύο το πολύ τρεις μεγάλες πινακίδες που να περιλαμβάνουν όλους τους προορισμούς και τοποθεσίες του Αιγίου, όπως βλέπουμε σε πολλές άλλες πόλεις;

Ας ελπίσουμε ότι η νέα δημοτική αρχή, που ανέλαβε καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σε συνεργασία με την τροχαία να βρεθεί μία λύση.
Για να αλλάξει επιτέλους αυτή η αντιαισθητική εικόνα στην είσοδο της πόλης που θυμίζει δεκαετίες του ΄50 και του ΄60.

Και εκτός των άλλων, είναι και επικίνδυνη για οδηγούς και πεζούς…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr