background img
banner
banner

Στήριξη στον Γιώργο Στασινό για το ΤΕΕ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΙΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Την στήριξή της στη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών και στον Πρόεδρο Γιώργο Στασινό, στις εκλογές του ΤΕΕ στις 3 Νοεμβρίου, εκφράζει με δήλωσή της η Βουλευτής Αχαΐας, Μηχανικός και εκπρόσωπος της Δυτικής Ελλάδος στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Όπως τονίζει, ΄΄κατά τη θητεία του Γιώργου Στασινού, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος δημιούργησε και παρείχε νέες υπηρεσίες για τα μέλη του και έθεσε το ασφαλιστικό των Μηχανικών ως προτεραιότητα των διεκδικήσεών του. Συνέβαλε καθοριστικά ώστε η πολιτεία να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και νέα ηλεκτρονικά εργαλεία, όπως ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης, το Εθνικό Μητρώο Υποδομών και την οριστική ρύθμιση για τα αυθαίρετα μέσω της Ταυτότητας Κτιρίου, που αλλάζουν τη χώρα, διευκολύνουν τις επενδύσεις και φέρνουν δουλειές σε όλους΄΄.

Σημειώνει ακόμη πως ΄΄προωθεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα την αναβάθμιση και τον μετασχηματισμό του ΤΕΕ σε ένα ψηφιακό κέντρο που παρέχει ανταποδοτικές υπηρεσίες τόσο στα μέλη του όσο και στην κοινωνία. Συνεργάζεται με μια Κυβέρνηση που αποδέχεται τις προτάσεις του τεχνικού κόσμου και συμμερίζεται το όραμα για πραγματική ανάπτυξη, αναδεικνύοντας τον ουσιαστικό ρόλο του ΤΕΕ, ως τεχνικό σύμβουλο του κράτους. Οι μηχανικοί θέλουμε το ΤΕΕ να συνεχίσει σε αυτή την πορεία, συμμετέχουμε στις εκλογές και επιλέγουμε τους πιο άξιους να μας εκπροσωπήσουν΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr