background img
banner
banner

Δεν εκτελείται η εργολαβία της συντήρησης δρόμων

Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ… ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ

Ούτε καν στη… μέση δεν έφτασε το έργο της συντήρησης οδών της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου και διεκόπη. Ενώ προβλεπόταν η ασφαλτόστρωση δρόμων της πόλης που παρουσιάζουν προβλήματα στο οδόστρωμα, το έργο περιορίστηκε σε μία μόνο οδό πριν από ένα χρόνο κι έκτοτε σταμάτησε…

Η κωλυσιεργία του εργολάβου έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, με την Βάσω Ψυχράμη να ζητά εξηγήσεις για τους λόγους που σταμάτησε το έργο.
Να σημειωθεί ότι πέρυσι τον Οκτώβριο ξεκίνησε με ασφαλτόστρωση της οδού Κούταλης στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα, ενώ στο πρόγραμμα ήταν η ασφαλόστρωση της οδού Μενελάου στη Μυρτιά, του δρόμου πίσω από το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, του δρόμου μπροστά από το παλαιό Λιμεναρχείο καθώς και άλλων που είχε κριθεί αναγκαίο.

Η μελέτη του έργου ήταν ύψους 800.000€, έχει εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, είχε δημοπρατηθεί και κατακυρωθεί στον μειοδότη ανάδοχο με ποσοστό έκπτωσης 66%.
Σημειώνεται ότι το έργο επρόκειτο να εκτελεστεί με δημοτικούς πόρους.

Ο εργολάβος ήδη έχει πληρωθεί για το έργο που έχει εκτελέσει, ωστόσο από πλευράς δήμου υπάρχει πρόθεση αποστολής έγγραφου διότι μέχρι στιγμής από τις προφορικές οχλήσεις δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση.

Μάλιστα, ο ανάδοχος θα ερωτηθεί εάν είναι σε θέση να εκτελέσει το έργο, σε διαφορετική περίπτωση θα του ζητηθεί διακοπή της σύμβασης πράγμα που σημαίνει βέβαια ότι θα χάσει τα χρήματα που έχει καταβάλει ως εγγυητική.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr