background img
banner
banner

Δημοπρατείται το έργο για τα πυρόπληκτα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΟΥΝΙΝΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ- ΚΑΤΩ ΠΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

Σε διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου «Τσιμεντοστρώσεις – ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Κουνινάς, Μελισσίων και στις περιοχές Κάτω Πτέρη και Αγ. Ανδρέα» προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας. Πρόκειται για αναγκαίο έργο για τις ανάγκες πυρόπληκτων περιοχών.

Βάσει της τεχνικής έκθεσης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, το έργο είναι εκτιμώμενης αξίας 997.999,76 ευρώ (με Φ.Π.Α.) ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μέσω του προγράμματος πυροπλήκτων και χρηματοδότησης από το Π.Δ.Ε. και ο ανάδοχος που θα το εκτελέσει θα προκύψει από ανοικτό διαγωνισμό, ενώ την επίβλεψη θα έχει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών δήμου Αιγιαλείας.

Ήδη, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου έχει εγκρίνει τους όρους για τον διαγωνισμό από τον οποίο θα αναδειχθεί ο εκτελών του έργου.

Συγκεκριμένα, η μελέτη αφορά την ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση υφιστάμενων δημοτικών οδών σε πληγείσες πυρόπληκτες περιοχές των Τ.Κ. Κουνινάς, Μελισσίων και στις περιοχές κάτω Πτέρη και Αγ. Ανδρέα της Τ.Κ. Πτέρης, (όπως αυτές έχουν καθοριστεί με την Αριθμ. οικ. 5645/A32/07 ΦΕΚ – 1845 Β/12-9-07) και την κατασκευή μικρών τεχνικών έργων για την αποκατάσταση των βλαβών, την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών των οδών, την αύξηση της επισκεψιμότητας στις εν λόγω περιοχές, την οικονομική ανασυγκρότηση αυτών και την ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε έξι ημερολογιακούς μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr