background img
banner
banner

Έκοψε αθόρυβα την πίτα της παράταξης

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΔΕΥΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς να προκαλέσει δημοσιότητα έκοψε την πίτα της η δημοτική παράταξη “Αιγιάλεια Τώρα” με τον επικεφαλής Δημήτρη Καλογερόπουλο να εύχεται να μακροημερεύσει.
Είναι φανερό ότι ο δήμαρχος Αιγιάλειας κρατάει… ζεστές τις μηχανές, αλλά προτιμά η δημοσιότητα να αφορά τον ίδιο και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, παρά την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές. Για τον Καλογερόπουλο οι συναντήσεις με την παράταξή του, αποτελούν εσωτερική διαδικασία και ότι συζητείται δεν είναι του παρόντος, αφού οι εκλογές έχουν τελειώσει και προέχει το δημοτικό έργο.

Μάλιστα, στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που κόπηκε στην Άβυθο, στο εστιατόριο “Αλάτι και Πιπέρι” του προέδρου του Νομικού Προσώπου, Τάκη Ανδριόπουλου, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν ήταν ελάχιστες, σε μία προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στο γεγονός.

Εντωμεταξύ, στη θέση του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης ΔΕΥΑ Ελλάδος, εξελέγη ομόφωνα ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα.

Μετά από την εκλογή του, ο κ. Καλογερόπουλος ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την τιμή στο πρόσωπό του, ευχαρίστησε τους συναδέλφου του και δήλωσε ότι το έργο της ΔΕΥΑ Ελλάδος συμβάλλει ιδιαιτέρως στην προώθηση έργων προστασίας του περιβάλλοντος και διαχείρισης των φυσικών πόρων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr