background img
banner
banner

Ο Μητροπολίτης κοντά στους νεφροπαθείς

Ο κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΣΗΣ “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, συνοδεία ιερέων, τίμησε φέτος με την παρουσία του και ευλόγησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά της Μονάδας στην ευρύτερη περιοχή, ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, χαιρέτησε και στήριξε με λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης έναν προς έναν τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, ενώ ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά που ήδη ξεκίνησε.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο διευθυντής και ιδιοκτήτης της Μονάδας Αιμοκάθαρσης, ιατρός – νεφρολόγος, κ. Φουντάς Παναγιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνικό, διοικητικό) για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά, ώστε να προσφέρονται άρτιες υπηρεσίες υγείας, υψηλού επιπέδου, στους νεφροπαθείς συντοπίτες μας που τις χρειάζονται.

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους η κ. Υφαντή Αικατερίνη, παιδίατρος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, ο κ. Κοίλιας Σωτήριος, ειδικός παθολόγος, τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, ο κ. Παπαδογιαννάκης Απόστολος, νεφρολόγος, τ. διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο κ. Καραΐσκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αιγιαλείας, ως εκπρόσωπος του δημάρχου και ο κ. Πατσόπουλος Άρης, ως εκπρόσωπος του κ. Κατσανιώτη Ανδρέα βουλευτή Αχαΐας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr