background img
banner
banner

Με τηλεδιάσκεψη και συζήτηση για τα τέλη

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Διπλή συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιήσει τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου στη 1.00 μετά το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, με την αξιοποίηση της εφαρμογής “Webex Meetings” που διέθεσε στους δήμους η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), όπως τονίζεται στη σχετική πρόσκληση. Από τα 16 θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζει η αίτηση 11 συμβούλων της παράταξης του Χρήστου Γούτου, για κατάργηση της αύξησης των δημοτικών τελών.
Λίγη ώρα πριν και συγκεκριμένα στις 12.45, θα προηγηθεί ειδική συνεδρίαση για την έγκριση Ισολογισμού, Aπολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως του δήμου Αιγιαλείας για το οικονομικό έτος 2018.

Τροποποιήσεις για αποφάσεις

Εκτός αυτών, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τροποποιήσεις αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, περί ορισμού Μελών Γνωμοδοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, με την αντικατάσταση μελών του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου Αιγιαλείας με τον αναπληρωτή του, στην Γνωμοδοτική Επιτροπή του άρθρου 1 της Κ.Υ.Α. με αριθ.50025/19.09.2018 (Φ.Ε.Κ.4217/τ.Β/26.09.2018), με σκοπό την κατ’ εξαίρεση υπέρβαση των χιλιομετρικών αποστάσεων μεταφοράς μαθητών, με την αντικατάσταση του αναπληρωματικού μέλους, περί ορισμού μελών της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δήμου Αιγιαλείας, με την αντικατάσταση ενός μέλους, περί ορισμού μελών Εκτιμητικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, με την αντικατάσταση ενός αναπληρωματικού μέλους, περί ορισμού Μελών, Προέδρου & Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με την αντικατάσταση ενός τακτικού μέλους, περί ορισμού Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», με την αντικατάσταση δύο μελών και περί ορισμού Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιαλείας με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας», με την αντικατάσταση ενός τακτικού μέλους και την εκλογή Αντιπροέδρου.

Ακόμη, θα ληφθούν αποφάσεις για: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, για την εκτέλεση του έργου: «Παροχή υπηρεσιών για Σύνταξη/Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων», έγκριση διαγραφής παραστατικών παρελθόντων ετών από το Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα του Δήμου Αιγιαλείας, τροποποίηση των συμβάσεων μερικής απασχόλησης των εργαζομένων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) στην υλοποίηση της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αιγιαλείας» σε πλήρη απασχόληση με αύξηση του ωραρίου εργασίας από είκοσι (20) σε σαράντα (40) ώρες εβδομαδιαίως, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αιγιαλείας με τον αναπληρωτή του, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση δρόμου πρόσβασης προς Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου», ονοματοθεσία του Αθλητικού Κέντρου Καμαρών Δήμου Αιγιαλείας. (απόφαση Συμβουλίου Κοινότητας Καμαρών 7/2020) και τροποποίηση του Κανονισμού Κοιμητηρίου της Κοινότητας Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας. (απόφαση Ε.Π.Ζ. αριθ.28/2020).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr