background img
banner
banner

ΔΙΕΚ ΑΙΓΙΟΥ: «Επίλεξε την ειδικότητα που θέλεις να σπουδάσεις στον τόπο σου»

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγίου στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ειδικότητες που να καλύπτουν τις προσδοκίες των υποψηφίων καταρτιζόμενων αλλά και τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν τις προτιμήσεις τους συμπληρώνοντας την online φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/wbdmkz Εναλλακτικά, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο email: [email protected] ή τηλεφωνικά στο 26910 – 22177. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα: http://iek-aigiou.ach.sch.gr ή στο Facebook: ‘‘ΔΙΕΚ Αιγίου’’.

Ενδεικτικές ειδικότητες: Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef), Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής(Πολυμέσα/Web Designer /Video Games), Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας, Στέλεχος Εμπορίας Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων (Marketing), Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού, Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμγών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος, Τεχνικός Βιολογικής / Οργανικής Γεωργίας, Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Αυτοματισμών (αυτοματισμοί, έξυπνο σπίτι, internet of things), Τέχνη Τοιχογραφίας, Σχεδιαστής Μόδας- Τεχνικός Τεχνολογίας Ενδύματος & υποδήματος, Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών, Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμός Αντικειμένων, Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος, Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων, Τεχνικός Κοσμημάτων Παραγωγής, Βοηθός Ραδιολογίας & Ακτινολογίας, Βοηθός Οπτικής Οπτομετρίας, Τέχνη Φωτογραφίας, Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων, Βοηθός Εργοθεραπείας, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων. Ο πλήρης κατάλογος των προσφερόμενων ειδικοτήτων μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγίου: http://iek-aigiou.ach.sch.gr/…/i…/eidikotites/odigoi-spoudon.

Η αποστολή των παραπάνω στοιχείων δεν είναι δεσμευτική, αλλά παρέχει μια άτυπη ενημέρωση στο Δ.Ι.Ε.Κ. για την καταγραφή των προτιμήσεων. Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν. Οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται αναβολή στράτευσης. Οι απόφοιτοι αποκτούν με τις εξετάσεις πιστοποίησης δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 5, αναγνωρισμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα εργαστηριακά μαθήματα πραγματοποιούνται σε χώρους του ΔΙΕΚ και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς της περιοχής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr