background img
banner
banner

Στο ύψος των περιστάσεων τα παιδιά και το ΔΣ της Τέμενης

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Σχολών ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στα γήπεδα της Τέμενης.

Για πρώτη φορά στην πόλη μας, έγινε υψηλού επιπέδου camp, με μεγάλη συμμετοχή νεαρών αθλητών, που άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, με τους τελευταίους να ενημερώνονται από τον Κώστα Αλάσσα και τον Κώστα Μπατσινίλα για την οργανωμένη λειτουργία των Σχολών του Παναθηναϊκού, τώρα και στο Αίγιο.

Στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Τέμενης, εγκαινιάστηκε η συνεργασία των Ακαδημιών του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, με ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, που επιφυλάσσει καλύτερο μέλλον για τους νεαρούς αθλητές.

Περιήγηση στο team του Παναθηναϊκού

Οι νεαροί αθλητές του Αστέρα αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες στα καθημερινά ραντεβού του τριήμερου τουρνουά, προτιμώντας να έχουν στην εκπαίδευση όλες τις αισθήσεις τους σε επιφυλακή, γεμίζοντας «τσουβάλια» γνώσεων.

Με υπομονή και υπευθυνότητα δίπλα τους οι εκπαιδευτές του Παναθηναϊκού: Κώστας Μπατσινίλας, Κώστας Αλάσσας, Αποστόλης Μούργος και Γιώργος Μεντής, άνοιξαν στα παιδιά ένα δρόμο για την λεωφόρο των μυστικών και της γνώσης του ποδοσφαίρου, με πολλή εκπαίδευση και πολλά τουρνουά που θα ακολουθήσουν. Σε ετοιμότητα πάντα και το ΔΣ του Αστέρα Τέμενης, προσφέρθηκε να ξεναγήσει στις ομορφιές της περιοχής μας τους εκλεκτούς καλεσμένους της, να δειπνήσουν μαζί στο Xcite 2 στην παραλία της Τέμενης, στην ταβέρνα του Πανανουδάκη στη Ροδοδάφνη


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr