background img
banner
banner

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει “χτίζεται” ο φετινός Κεραυνός Αιγίου

ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

O Kεραυνός Αιγίου φέτος ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα της Αιγιάλειας και σήμερα συμπληρώνει δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Με νέο τεχνικό τιμ και ρόστερ διαφορετικό σε σχέση με την περυσινή χρονιά, φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστκό ρόλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και – γιατί όχι – να διεκδικήσει την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Το ρόστερ μέχρι στιγμής αριθμεί 13 παίκτες και αναμένονται ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις. Μόλις 6 ήταν και πέρυσι στην ομάδα και συγκεκριμένα οι Ζαφειρόπουλος, Χάρης και Βασίλης Τριανταφύλλου, Σπηλιωτόπουλος, Σταθακόπουλος και Νάτσκος, ενώ από τα 7 νέα πρόσωπα οι τέσσερις (Ράπτης, Αν. Βαγενάς, Αγγελόπουλος, Λαδικός) έχουν αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα.

Γιάννης Δούσκας

Σπύρος Ιατρόπουλος

Τα 3 εντελώς “φρέσκα” πρόσωπα είναι ο Άγγελος Δούβος που αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στον Ήφαιστο/Αχιλλέα, ο νεαρός Βασίλης Βαγενάς και ο πατρινός Νίκος Ηλιόπουλος που έπαιζε στον Κρόνο. Αλλαγή έγινε και στη θέση του προπονητή με τον Γιάννη Δούσκα να αναλαμβάνει τα “ηνία” από τους Νίκο Αρβανίτη και Δημήτρη Μακρή που οδήγησαν πέρυσι την ομάδα. Ο Δούσκας, με θητεία – μεταξύ άλλων – και στον Ήφαιστο/Αχιλλέα θα έχει βοηθούς του τον Σπύρο Ιατρόπουλο και τον Ερίκο – Αλέξανδρο Σένα, που μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνίζονταν σε Ήφαιστο/Αχιλλέα και Κεραυνό Αιγίου αντίστοιχα.

Αλέξανδρος Σένα

Νίκος Ζίζηλας

Δημήτρης Καμπέρης: “Μακριά από τραυματισμούς φέτος”

Ο Δημήτρης Καμπέρης βρίσκεται πολλά χρόνια στον Κεραυνό και είναι το παλαιότερο μέλος στη διοίκηση. Επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και “δεξί χέρι” του αείμνηστου Χάρη Μπόγδανου, έχει ζήσει την ομάδα από την Α2 Εθνική μέχρι το τοπικό. Μιλώντας στο protionline.gr για τη φετινή προσπάθεια που ξεκίνησε, τονίζει: “ Η ομάδα έχει αρκετές αλλαγές φέτος, αλλά πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί τουλάχιστον ισάξια με την περυσινή. Αν τη συγκρίνουμε βέβαια με την αρχή της σεζόν γιατί στη συνέχεια έμεινε η μισή και φτάσαμε να παίζουμε με 6-7 παίκτες. Ευχόμαστε οι τραυματισμοί να μείνουν… μακριά μας φέτος και αν αυτό συμβεί ο Κεραυνός μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ειδικά αν κλείσουμε ακόμη έναν παίκτη πεντάδας, με τον οποίο βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις”.

Ο 1ος ανεβαίνει απευθείας

Φέτος δεν θα διεξαχθούν πλέι-οφ, δηλαδή ο 1ος της κανονικής σεζόν στην Α1 Κατηγορία θα ανέβει απευθείας στη Γ΄ Εθνική, ενώ αν δεν υποβιβαστεί καμία ομάδα από τις εθνικές κατηγορίες υποβιβάζονται στην Α2 ΕΣΚΑ-Η ο 12ος και ο 13ος και ανέρχονται οι πρώτοι 4 της Α2. Το τζάμπολ θα δοθεί στις 10 Οκτωβρίου, ενώ οι κληρώσεις θα γίνουν στις 16 Σεπτεμβρίου (7μ.μ.) στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών στο «Τόφαλος». Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 4 Σεπτεμβρίου στη 1μ.μ. στα γραφεία της Ενωσης. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι εξής 12 ομάδες αποχώρησε η ΑΓΕ Ζακύνθου): Προμηθέας 2014, Εσπερος ΑΟΠΑ, Κεραυνός Αιγίου, Ολυμπιάδα, Γαλήνη, Απολλωνιάδα, Ολυμπιονίκης, Παναχαϊκός, Αραχωβίτικα/Ακταίο, ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, Νίκη Προαστείου, ΝΕΠ.

Το ρόστερ του Κεραυνού

Κων/νος Μάριος Ζαφειρόπουλος G 24 1.90
Γεώργιος Ράπτης G 25 1.85
Χάρης Τριανταφύλλου G 17 1.87
Μάριος Αγγελόπουλος G 19 1.82
Άγγελος Δούβος G 29 1.82
Nίκος Ηλιόπουλος G 23 1.85
Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος F 20 1.88
Bασίλης Τριανταφύλλου F 18 1.90
Bασίλης Βαγενάς F 16 1.90
Αναστάσιος Βαγενάς F 24 1.92
Aλέξανδρος Λαδικός F 19 1.98
Διαμαντής Σταθακόπουλος F 20 1.98
Δημήτρης Νάτσκος C 23 2.00
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Δούσκας
ΒΟΗΘΟΙ: Σπύρος Ιατρόπουλος – Ερίκος Αλέξανδρος Σένα
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Νίκος Ζίζηλας

Μάριος Αγγελόπουλος

Αναστάσιος Βαγενάς

Βασίλης Βαγενάς

Άγγελος Δούβος

Μάριος Ζαφειρόπουλος

Νίκος Ηλιόπουλος

Αλέξανδρος Λαδικός

Δημήτρης Νάτσκος

Γιώργος Ράπτης

Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος

Διαμαντής Σταθακόπουλος

Βασίλης Τριανταφύλλου

Χάρης Τριανταφύλλου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr