background img
banner
banner

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρεμιέρα Σάββατο για τις ομάδες της περιοχής μας

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ – ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕ Α. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ

Αρχίζει το ματς στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με το διήμερο του Σαββατοκύριακου να καλύπτει όλο το πρόγραμμα της πρεμιέρας. Πρώτη επίσημη σέντρα αύριο και μεθαύριο στα γήπεδα της Αχαΐας, τα οποία δυστυχώς θα τύχουν της απουσίας του κόσμου.

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσουν οι δυο εκπρόσωποι της Αιγιάλειας, που αγωνίζονται εκτός έδρας με αντιπάλους που πέρυσι ήταν στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Στο γήπεδο Αγυιάς η Θύελλα Αιγίου θα πρέπει να αντέξει το βάρος του αγώνα με τον Αετό Π., καθώς και την πίεση των γηπεδούχων που θα αναζητήσουν τη νίκη στην πρεμιέρα.

Στο Προάστειο η Αιγείρα / Ακράτα δεν έχει τις καλύτερες μνήμες από την περυσινή βαριά ήττα, έχει το μειονέκτημα της καθυστερημένης έναρξης προετοιμασίας, καθώς και την ελλιπή ομοιογένεια, ύστερα από τις μεταγραφικές προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Πάει στο Προάστειο σαν αουτσάιντερ, όχι όμως και με την ήττα δεδομένη.

Στην έδρα τους ξεκινά η ΑΕ Καλαβρύτων τη νέα αγωνιστική περίοδο, που είναι η 2η συνεχόμενη στην Α΄ κατηγορία. Απέναντι στην ομάδα του Κωστή Βλάχου θα βρεθεί το Άνω Καστρίτσι, προερχόμενο από την πρόσφατη άνοδο στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία. Η έδρα των Καλαβρύτων ήταν πάντα το δυνατό όπλο των γηπεδούχων, που θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημά τους και στην πρεμιέρα.

Σάββατο επίσης παίζει στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» ο Κεραυνός με τον Δαβουρλή.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι για την Κυριακή, με τον Αετό Ρίου να είναι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στον Ψαθόπυργο στην κοινή έδρα του Ρίου, με το χαρακτηριστικό ότι οι δυο αντίπαλοι ήσαν πέρυσι στην Β΄ κατηγορία.

Στο Πετρωτό ο Ηρακλής Π. υποδέχεται το Πάτραι, σε μια ακόμα κοινή έδρα για τους δυο αντιπάλους.
Τέλος ο Άρης Π. κάνει πρεμιέρα στο «Κάνιστρας» με την ΑΠΟ Αρόη.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 26/09 -17:00
Αετός Π. – Θύελλα Αιγ.: Ταξιάρχης
Νίκη Πρ. – Αιγ./Ακράτα: Καλύβας
Κεραυνός – Δαβουρλής: Πράνταλος
18:00 Καλάβρυτα – Α Καστρίτσι: Ρουμπάνης
Κυριακή 27/09 -17:00
Αετός Ρ. – Ψαθόπυργος: Φωκάς
Ηρακλής Π. – Πάτραι: Αθανασόπουλος
Αρης Π. – ΑΠΟ Αρόη: Τηλιγάδας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr