background img
banner
banner

Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΧΑΪΑΣ «ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ»

Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς με θέμα: «Οι προκλήσεις του μεγαλώματος» πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι γονείς που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν.
Η ενημέρωση θα αφορά τα παρακάτω ερωτήματα: Πώς νιώθουν σήμερα στην οικογένειά τους με όλα όσα βιώνουν καθημερινά; Τι μπορεί να ενισχύσει την σύνδεση & την επικοινωνία στην οικογένεια; Πώς μπορεί το μεγάλωμα των παιδιών να είναι μια πρόκληση για την εξέλιξη των γονέων; Ποιόν ρόλο παίζει η αυτοφροντίδα και πώς μπορούν να την εντάξουν στην καθημερινή τους ζωή;

Το διαδικτυακό εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου από τις 18:30 έως τις 20:00. Προκειμένου να μπορέσουν οι γονείς να συνδεθούν στο εργαστήρι θα χρειαστούν υπολογιστή ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνες: κ. Χαρά Αλεξίου – Ψυχολόγος & κ. Θώμη Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: [email protected], στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr