background img
banner
banner

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στον περίπατο της Αγίας Βαρβάρας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο περιπατικός γύρος της Αγίας Βαρβάρας στην ορεινή Νωνάκριδα, την Κυριακή το πρωί, αφού τη διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων ακολούθησε πλήθος κόσμου από την Αιγιάλεια και όχι μόνο.

Πρόκειται για την ιδέα του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Θανάση Ξυγκά, που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού.
Η διαδρομή που περπάτησαν οι επισκέπτες, που κατέκλυσαν την Αγία Βαρβάρα ξεκινούσε από την πλατεία του χωριού, περνούσε από το όμορφο δάσος πάνω από το χωριό, συνέχιζε στα καλντερίμια του και κατέληγε στην αφετηρία, όπου ντόπιοι παραγωγοί είχαν στήσει πάγκους με τα προϊόντα τους.

Στη δράση συμμετείχε και ο Ορειβατικός Σύλλογος Αιγίου, ενώ μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν η βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, η αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας Μαρία Σταυροπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς και Πάνος Γιαννούλης, πρόεδροι Κοινοτήτων κ.α.

Η πρωινή δράση της Κυριακής ήταν μία καλή ευκαιρία για τον κόσμο να ξεσκάσει στον καθαρό αέρα του βουνού, μακριά από τις δεσμεύσεις που επιβάλει ο κορωνοϊός.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr