background img
banner
banner

Παρεμβάσεις και έργα

ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Μικρές παρεμβάσεις στο κέντρο του Αιγίου αλλά και πιο έξω θα απασχολήσουν το συμβούλιο Κοινότητας Αιγίου δήμου Αιγιαλείας που συνεδριάζει την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στη 1.00 το μεσημέρι, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ειδικότερα, τα θέματα που θα συζητηθούν, είναι τα ακόλουθα: Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο Αίγιο. Κανονιστική πράξη λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς. Απαλλαγή των καταστημάτων από δημοτικά τέλη.

Καθαρισμός – φωτισμός πλατείας κλειστού γυμναστηρίου στο Αίγιο. Χορήγηση θέσης στάθμευσης ατόμου με ποσοστό αναπηρίας επί της οδού Σωτηρίου Λόντου 9 στο Αίγιο.
Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης επί της παρόδου Λεωνιδίου 11 στο Αίγιο. Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε ιδιοκτησία επί της οδού Αγίας Σοφίας 5 στο Αίγιο. Τοποθέτηση πινακίδας αδιεξόδου στην περιοχή κολυμβητηρίου στο Αίγιο. Τοποθέτηση καθρέπτη στην διασταύρωση της οδού Χίου με την οδό Ρούβαλης στο Αίγιο. Τοποθέτηση καθρεπτών στην Μυρτιά Αιγίου. Γνωμοδότηση για μετακινήσεις υπαρχόντων κάδων και τοποθετήσεις νέων κάδων απορριμμάτων, στο Αίγιο. Αίτημα για μεταφορά κάδων στο Αίγιο. Αίτημα για κοπή δέντρου στο Κοιμητήριο Αιγίου στο Αίγιο. Σημειώνεται πως το θέμα των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων δεν είναι άλλο από την έγκριση για τις διαγραμμίσεις που πραγματοποιούνται με τη βοήθεια της Ολυμπίας Οδού με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε σημεία κοντά σε σχολεία όπως Ρ. Φεραίου, Κορίνθου, Νικ. Πλαστήρα και αλλού.

Πρόταση για απαλλαγή των καταστημάτων γύρω από την πλατεία, από τα δημοτικά τέλη

Το θέμα της απαλλαγής καταστημάτων από δημοτικά τέλη, έχει να κάνει με την πρόταση του Συμβούλου Διονύση Λουκόπουλου ώστε λόγω των εργασιών της ανάπλασης να απαλλαγούν από τα τέλη, θέμα για το οποίο βέβαια θα κληθεί να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αίτημα για κοπή δέντρου στο Κοιμητήριο Αιγίου αφορά κυπαρίσσι για το οποίο υπάρχει αίτηση να κοπεί ώστε να δημιουργηθεί η μαρμάρινη προτομή του αγωνιστή της αντίστασης Χαράλαμπου Ρούπα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr