background img
banner
banner

Βασίλης Μαυρόπουλος: «Είναι άδικο για μας τους …επαγγελματίες ερασιτέχνες»

Το θέμα είναι θα μπορέσουν να διαχειριστούν αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση; Θα έχουν τα κότσια και καλή ψυχολογία να συνεχίσουν να γυμνάζονται ατομικά και με συνέπεια;
Το νέο φετινό «αίμα» ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής Βασίλης Μαυρόπουλος που είχε και στο παρελθόν υπηρετήσει τον Παναιγιάλειο αφού εύχεται υγεία και κουράγιο σε όλους, προσθέτει:
«Ακολουθώ το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που μας έχει δώσει το προπονητικό team της ομάδας και προσθέτω ότι περισσότερο μπορώ για να διατηρήσω το αγωνιστικό μου επίπεδο.

Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ομαδική προπόνηση με ατομικά προγράμματα αλλά κι εγώ όπως και οι συμπαίκτες μου αντιμετωπίζουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση του λοκνταουν με επαγγελματική συμπεριφορά, ώστε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι δύσκολο να βρεθεί όρεξη και ψυχολογία όταν περνάνε οι μέρες και μένω μακριά από το γήπεδο και τους αγώνες, ωστόσο το κίνητρο είναι υψηλό. Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, εκεί θέλουμε να τη διατηρήσουμε όταν με το καλό ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα μας.

Είναι ψυχοφθόρο για όλους μας να πρέπει να διατηρηθούμε σε καλό επίπεδο χωρίς να υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα άμεσης επιστροφής στα γήπεδα και ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση και να παιχτεί ποδόσφαιρο και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Είναι άδικο να αντιμετωπιζόμαστε ως «ερασιτέχνες» ποδοσφαιριστές από τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο και περνάμε άπειρες ώρες κάνοντας προπόνηση για να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτό που αγαπάμε, το οποίο στερούμαστε για μεγάλο διάστημα και με το πρώτο λοκνταουν και τώρα!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr