background img
banner
banner

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: H Σελέστε 2017 αρωγός στη μάχη ζωής της Δέσποινας και της Αναστασίας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΣΑΠ

Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι που παρακολούθησαν τηλεοπτικά έστω και έναν αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Super League αυτό το Σαββατοκύριακο, είδαν πριν τη σέντρα όλων των αναμετρήσεων και την εικόνα με το πανό που κρατούσαν οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων ( όπως του Ολυμπιακού και του Βόλου στη συγκεκριμένη φωτογραφία).
Εκείνο που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι η όλη προσπάθεια ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό με πρωτοβουλία και συντονισμό ενός αιγιώτικου ποδοσφαιρικού συλλόγου, της Σελέστε 2017 και του ιδρυτή του Δημήτρη Πιερρουτσάκου.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών θα διατεθούν για την ενίσχυσή τους 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξαν οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, ενώ μέσω βίντεο όπου μεταξύ άλλων «πρωταγωνιστούν» οι Κουρμπέλης, Μασούρας, Τζόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπερτόλιο, Χατζηγιοβάννης, Μάνος, Γιαννούλης και πολλοί άλλοι, στέλνουν το «μήνυμα» συμπαράστασης στον αγώνα τους.

«Εκ μέρους της Οικογένειας της Δέσποινας Βαρβιτσιώτη, της Μικτής Ομάδας Επιλέκτων Σελεστε 2017 # Equal Team, των συνεργαζόμενων Ομάδων και Φορέων, θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ, στη Διοίκηση και στα μέλη του Π. Σ. Α. Π ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ), οι οποίοι, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας, ένωσαν τις δυνάμεις τους, αλλά και ολόκληρο τον Ποδοσφαιρικό και Αθλητικό κόσμο της χώρας, κι έγιναν κυριολεκτικά συμπαίκτες μας, στο μεγάλο Αγώνα Ζωής που δίνουν η Δέσποινα Βαρβιτσιώτη από τη Σπάρτη , και η Αναστασία Τριανταφυλλάκη από την Καλαμάτα», τονίζει ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος και ευχαριστεί δημόσια έναν προς έναν όλους τους συντελεστές.

«Τον Πρόεδρο Γιώργο Μπαντή, ο οποίος, σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει, ότι εκτός από ποδοσφαιριστής και παράγοντας, είναι ένας σκεπτόμενος και ευαίσθητος κοινωνικός αγωνιστής, που βρίσκεται ταυτόχρονα σε πολλά κοινωνικά μετερίζια, δίνοντας παντού μάχες για την ανθρωπιά, για τα δικαιώματα, για την ίδια τη Ζωή.

Δε θα ξεχάσω, το πόσο ευγενικά και άμεσα ανταποκρίθηκε στην επικοινωνία μας, κινητοποιώντας και όλους τους συναδέλφους του, για το μεγάλο αυτό σκοπό. Ευχαριστώ για τους ίδιους λόγους τα μέλη του Π. Σ. Α. Π. Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιώργο Γεωργίου, Γιώργο Μασούρα, Τάσο Μπακασέτα, Χρήστο Τασούλη, Γιώργο Ζησόπουλο, Σάββα Τσαμπούρη, Θανάση Παντελιάδη, όπως επίσης, τους ποδοσφαιριστές όλων των Ομάδων της Super League 1,οι οποίοι εκπροσωπόντας και όλους τους συναδέλφους τους, συμμετείχαν στο ειδικό βιντεάκι του Π. Σ. Α. Π για τη Δέσποινα και την Αναστασία:

Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο της ΑΕΚ, Χρήστο Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Μάνο και Φακούντο Μπερτόλιο του Άρη, Τάσο Χατζηγιοβάνη και Δημήτρη Κουρμπέλη του Παναθηναϊκου, Κώστα Γιαννούλη, Νίκο Κοροβέση, και Χουάν Νειρα του ΟΦΗ, Στέφανο Σιόντη και Φαμπρι Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, το Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού, τον Άντριαν Ριέρα του Αστέρα Τρίπολης, τον Φιορίν Ντουρμισάι της ΑΕ Λάρισας, το Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού, τον Χαβιε Ούμπιδες του Ατρομήτου, το Διαμαντή Χουχούμη του Απόλλωνα Σμύρνης, το Νίκο Τσούκαλο της Λαμίας, και τον Στέργιο Δημόπουλο του Βόλου.

Μαζί με όλους τους συναδέλφους τους, έγιναν συμπαίκτες των δύο κοριτσιών, αποδεικνύοντας, ότι το Ποδόσφαιρο, πάνω απ΄ όλα είναι Πολιτισμός.
Παιδιά, και πάλι σας ευχαριστούμε», καταλήγει ο κ. Πιερρουτσάκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr