background img
banner
banner

Ήρθε να συμπληρώσει την τριάδα των μελανόλευκων πορτιέρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Είναι η 3η φορά που ο 31χρονος Πατρινός τερματοφύλακας Γιάννης Καλλιακμάνης, έρχεται στο Αίγιο να συνεργαστεί με τον Παναιγιάλειο. Τον θυμόμαστε στην αρχή με την προεδρία του Γιώργου Χελάκη και προπονητή τον Γιώργο Βλαστό, πριν αναλάβει την διοίκηση ο Κώστας Δημητριάδης.

Την 2η φορά ο Γιάννης Καλλιακμάνης είχε έρθει στον Παναιγιάλειο, με προπονητή τον Νίκο Κουρμπανά και με πρόεδρο τον Αντώνη Ρέλλα.
Πρόσφατα βρέθηκε στον δρόμο του Παναιγιάλειου την περυσινή σεζόν, όταν υπερασπιζόταν την εστία του Αετού Πατρών, απ’ όπου ήρθε και φέτος στον Παναιγιάλειο.

Με πολλά παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική: Λουτράκι, Νέα Μανωλάδα, Πανηλειακό, Εθνικό Σαγεΐκων, Αχαϊκή, Αστέρα Αμαλιάδας, αλλά και στην Δ΄ Εθνική με τον Αχιλλέα Καμαρών, είναι έτοιμος να διαφυλάξει όποτε χρειαστεί τα μετόπισθεν.

Γιάννης Καλλιακμάνης: «Προτίμησα τον Παναιγιάλειο με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος»

Το protionline.gr καλωσορίζοντας και ευχόμενος τα καλύτερα στον Γιάννη Καλλιακμάνη, είχε και μια μίνι συνέντευξη μαζί του

Με άλλες δυο θητείες στον Παναιγιάλειο, επιστρέφεις στο Αίγιο για 3η φορά. Τι ήταν αυτό που σε είχε απομακρύνει από τις προηγούμενες συνεργασίες σου;
Ναι είναι η τρίτη φορά που ανήκω στην ομάδα του Παναιγιαλείου. Αυτό που με είχε απομακρύνει τις προηγούμενες δύο είναι το συχνό φαινόμενο με την αλλαγή προπονητή που κάνει διαφορετικές επιλογές. Αισθανόμουν περιττός στην ομάδα και προτίμησα να αποχωρήσω.
Κράτησα όμως τις καλές φιλίες με τους τότε συμπαίκτες μου, διατηρώντας επαφές και ανταλλάσσοντας νέα.

Είναι γνωστό ότι είχες δεχτεί προτάσεις και από τις ομάδες της Πάτρας που συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο με τον Παναιγιάλειο, αλλά η τελική σου απόφαση σε ντύνει στα μελανόλευκα. Ποια ήταν τα κριτήρια;
Ισχύει ότι είχα προτάσεις από ομάδες της Πάτρας για Γ’ Εθνική. Επέλεξα όμως τον Παναιγιάλειο γιατί όπως προείπα έχω ξαναβρεθεί στην ομάδα και οι σχέσεις μου με τα παιδιά αλλά και τη διοίκηση είναι πολύ καλές.
Προτίμησα να έρθω εδώ να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ, σε μια ομάδα που σε κάνει περήφανο να ανήκεις στις τάξεις της, να αποτελείς ένα κομμάτι στην μακρόχρονη ιστορία της.

Πέρυσι στην Α΄ κατηγορία, τώρα στην Γ΄ Εθνική. Ανεβαίνεις μια κατηγορία αισθάνεσαι έτοιμος να τα βγάλεις πέρα στις νέες σου υποχρεώσεις;
Πέρυσι αγωνίστηκα στην Α’ κατηγορία φέτος στη γ εθνική που είναι μια κατηγορία την οποία γνωρίζω πολύ καλά. Έχω αγωνιστεί πολλές χρονιές στη συγκεκριμένη κατηγορία μέχρι πρόσφατα. Έχοντας συλλέξει πλήθος εμπειριών και …πληροφοριών επιστρέφω στην Γ΄ Εθνική πανέτοιμος και …διαβασμένος.
Μέχρι την εκκίνηση του πρωταθλήματος ελπίζω να είμαστε όσο το δυνατόν σε μια καλή ετοιμότητα, αφού είχε προηγηθεί η απίστευτη απραξία των 4 μηνών λόγο της πανδημίας. Πιστεύω πως το σώμα μας γρήγορα θα …θυμηθεί θέλω για να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό μας.

Με τα ηλιακά περιθώρια που έχεις ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
Θεωρητικά η ηλικία που βρίσκομαι τώρα είναι μια από τις καλύτερες ηλικίες στη θέση του τερματοφύλακα. Απαραίτητη πάντα προϋπόθεση να μην τα παρατάς, να ακολουθείς το πρόγραμμα του γυμναστή σου, να εξασκείσαι πρακτικά σε δίτερμα, να κάνεις γενικά πράγματα που θα σε διατηρούν σε καλό επίπεδο
Σαν προσωπικό στόχο έχω να διατηρώ το μηδέν στην εστία μου, σε όποια ομάδα κι αν βρίσκομαι. Πρόκειται για μια βασική μου αρχή που ποτέ δεν την αλλάζω. Πιστεύω ότι από εκεί ξεκινάνε όλα στον στόχο του κάθε τερματοφύλακα, που πιστεύει στη νίκη και στις δυνάμεις του.

Πως βλέπεις το κλίμα στην ομάδα και πως τον ανταγωνισμό στους τρεις τερματοφύλακες;
Το κλίμα είναι πολύ καλό, όπως και το επιτυχημένο …κοκτέιλ, να αποτελείται από καλά παιδιά και καλούς ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με το προπονητικό τιμ βλέπω ότι όλα κυλάνε ομαλά και ωραία.
Ο ανταγωνισμός είναι αυτός που θα μας κάνει να βελτιωθούμε και οι 3 τερματοφύλακες. Προσωπικά μου αρέσει πάντα να υπάρχει ανταγωνισμός και να είναι έντονος. Ταυτόχρονα να είμαστε φίλοι και να βοηθάει ο ένας τον άλλον πριν και μετά από κάθε παιχνίδι.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr