background img
banner
banner

Εγκρίθηκε βοήθεια για έξοδα covid

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ύστερα από συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των σωματείων της Γ΄ Εθνικής με τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Νικολόπουλο, ο Γιώργος Καϊάφας (φωτο) που εκπροσώπησε τον Παναιγιάλειο, εξέφρασε στο protionline.gr  την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα, δηλώνοντας: «Είχαμε συνάντηση στην Περιφέρεια και εποικοδομητική κουβέντα με τον Αντιπεριφερειάρχη, για τις οικονομικές ανάγκες των σωματείων της περιοχής μας, που έχουν επιβαρυνθεί από την πανδημία.
Ο κ. Δημήτρης Νικολόπουλος εισηγήθηκε να βγει ένα κονδύλι για έξοδα covid, το οποίο μετά χαράς είδαμε να εγκρίνεται και σύντομα θα αναρτηθεί από το σάιτ της Περιφέρειας. Είναι θέμα χρόνου πλέον για να μοιραστεί ένα ποσό 100000 ευρώ στα ενεργά αθλήματα της περιοχής μας και φυσικά στην Γ΄ Εθνική που επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους.»

Για το μερίδιο που υπολογίζεται να αντιστοιχήσει στον Παναιγιάλειο, ο Γιώργος Καϊάφας, απάντησε: «Έχουμε υπολογίσει ένα ποσό της τάξεως των 3-4000 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει για τον Covid. Είναι απαραίτητο και θετικό να ενισχυθούν τα ενεργά σωματεία και όσα συμμετέχουν σε Εθνικές κατηγορίες.»

Ανακοινώθηκε και ο Κλάιντι Μπάσα

Ο νεαρός επιθετικός Κλάιντι Μπάσα, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις του Παναιγιάλειου, αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε από το ΔΣ του Αιγιώτικου Συλλόγου: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εντάσσει στο δυναμικό του τον Κλάιντι Μπάσα. Ο επιθετικός που προέρχεται από την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη συστρατεύεται στην προσπάθεια του Συλλόγου μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε το σωματείο το οποίο ανήκε για την διευκόλυνση της μετακίνησής του στην ομάδα μας».

Οριστικά τέλος τα τοπικά πρωταθλήματα – Με 56 ομάδες λιγότερες του χρόνου η Γ΄ Εθνική

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων, έπεσε νωρίς για φέτος η αυλαία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των Ενώσεων.
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε νωρίτερα την αρνητική εισήγηση των λοιμωξιολόγων, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είχαν κινηθεί και τα περισσότερα ποδοσφαιρικά σωματεία των κατά τόπους Ενώσεων.

Κάτι μάλλον αναμενόμενο, με τις περισσότερες διοικήσεις να κάνουν πλάνο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η απόφαση αυτή ευνοεί την Γ΄ Εθνική, για να έχει λιγότερες ομάδες και ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά η διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων, θα έφερνε στην Γ΄ Εθνική τους 56 πρωταθλητές.

Στην Επιτροπή Διοργανώσεων ο Άγγελος Δανιήλ

Tους προέδρους των Επιτροπών της ανακοίνωσε η ΕΠΟ, στην Επιτροπή Διοργανώσεων νέος πρόεδρος είναι ο Άγγελος Δανιήλ. Ο Παναγιώτης Παπαχρήστος παρέμεινε πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, ενώ νέα παρουσία από το χώρο των Ενώσεων σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση είναι αυτή του προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκη Καρρά που ορίστηκε πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής.

Πρόεδροι των Επιτροπών ορίστηκαν οι:
Οικονομική Επιτροπή: Κλέαρχος Τζαφέρης
Επιτροπή Διοργανώσεων: Άγγελος Δανιήλ
Τεχνική Επιτροπή: Τάκης Παπαχρήστος
Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου: Κυριάκος Φύτρας
Ιατρική Επιτροπή: Τάκης Καρράς
Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Παναγιώτης Διακοφώτης
Επιτροπή Ασφαλείας και γηπέδων: Δημοσθένης Κουπτσίδης
Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Θόδωρος Ζαγοράκης
Επιτροπή Εθνικών Ομάδων: Τάκης Παπαχρήστος
Επιτροπή Διαμεσολαβητών: Χρήστος Φαφούτης
Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO): Άγγελος Δανιήλ
Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη SL1: Αστέριος Αντωνίου
Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη SL2: Λεωνίδας Θωμαΐδης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr