background img
banner
banner

Βουλιάζει στην αβεβαιότητα η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ …ΧΑΡΑΞΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Χωρίς μέχρι στιγμής κάποια ενθαρρυντικά σημάδια, οδεύουμε για την Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου. Την Δευτέρα στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο, οι περισσότερες πιθανότητες δεν υπόσχονται «ζουμί» σε ότι αφορά μια διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά, γεγονός που βάζει σε μαύρες σκέψεις την προσωρινή διοίκηση του Αιγιώτικου Συλλόγου.

Μάριος Βαλαβάνης: «Βαδίζουμε στο άγνωστο και σε αδιέξοδο»

Το μέλος του εθελοντικού μελανόλευκου συμβουλίου, Μάριος Βαλαβάνης, αναλύει στo protionline.gr το τι μπορεί να περιμένει το βράδυ της Δευτέρας, τον ρόλο της προσωρινής διοίκησης, τις σκέψεις του για το μέλλον του Παναιγιάλειου και τις δυσκολίες εξεύρεσης μιας σοβαρής διοικητικής αρχής, που θα πάρει τα σκήπτρα με όραμα και με συνέχεια στο επιτυχημένο έργο, το οποίο ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τα μέλη που την οδήγησαν τα δυο τελευταία χρόνια.

Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το αποτέλεσμα;
Δυστυχώς για άλλη μια φορά φοβάμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε αδιέξοδο. Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει υπάρξει κανένα επίσημο ενδιαφέρον στα διοικητικά του Συλλόγου και οδεύουμε προς την Γενική Συνέλευση χωρίς κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Το μόνο έμπρακτο ενδιαφέρον περιορίζεται στις προσπάθειες του κ. Πέτρου Δαδιώτη για εξεύρεση, κυρίως οικονομικών πόρων, που ίσως δώσουν κάποια ελπίδα για τη συνέχεια.

Μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη προσπάθεια της παρούσας διοίκησης, υπάρχει η δυνατότητα αλλά και η πρόθεση να συνεχίσετε στο “τιμόνι” της ομάδας;
Η παρούσα Διοίκηση έχει κάνει σαφές ότι ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της για τη φετινή περίοδο δεν έχει την δύναμη να συνεχίσει. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συμπλήρωσε δυο χρόνια διορισμένη από το Πρωτοδικείο και η χρήση της ήταν ορισμένου χρόνου και σκοπού. Σίγουρα όλοι μας νιώθουμε περήφανοι και δικαιωμένοι από την προσπάθεια μας, αφού καταφέραμε αναλαμβάνοντας τις τύχες της ομάδας σε οριακό σημείο, να την επαναφέρουμε ουσιαστικά δυο κατηγορίες πιο πάνω, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, δαπανώντας όσο το δυνατό λιγότερα χρήματα, δημιουργώντας ένα αξιόμαχο σύνολο με κάποιους έμπειρους αλλά κυρίως με νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές απ’ την περιοχή μας. Στον αντίποδα όμως, για να τα καταφέρουμε όλα αυτά, δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές νιώσαμε γραφικοί και επαίτες! Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την δυσπιστία και την εμπάθεια κάποιων καθώς και τις γνωστές οικονομικές δυσκολίες της εποχής. Σε κάθε περίπτωση δεν είχαμε ούτε έχουμε την διάθεση να βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με κανέναν και όλη μας η δράση είχε ως γνώμονα το καλό του Συλλόγου.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει ώστε να συνεχιστεί ανοδικά η πορεία της ομάδας;
Για την οποία εξέλιξη είναι γνωστό ότι εκτός από χρήματα, χρειάζονται και άνθρωποι που να αγαπούν αυτό που αναλαμβάνουν και να αφιερώνουν αρκετό από τον χρόνο τους για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ομάδα. Διαχρονικά, πολύ εύκολα κάποιοι κάνουν κριτική και δίνουν συμβουλές, χωρίς να έχουν ασχοληθεί στο ελάχιστο με την καθημερινότητα της ομάδας και παρά τις εκκλήσεις μας για συμμετοχή και βοήθεια, τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά. Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι άλλοι που όταν ασχολήθηκαν με τα διοικητικά του Συλλόγου απέτυχαν παταγωδώς και δυστυχώς αρκετοί απ’ αυτούς σήμερα μας χλευάζουν η τουλάχιστον αδιαφορούν! Τα ενεργά μέλη του Συλλόγου είναι ελάχιστα και το ενδιαφέρον των περισσότερων φιλάθλων περιορίζεται στο αν θα αναλάβει δράση κάποιος “επενδυτής”, κάτι που πραγματικά έχει εξελιχθεί σε ανέκδοτο!

Ο Παναιγιάλειος καλείται να ανταπεξέλθει σε ένα νέο πρωτάθλημα με πολλές δυσκολίες. Πιστεύετε ότι έχει ελπίδες να τα καταφέρει σε ένα περιβάλλον που μαστίζεται από την οικονομική και υγειονομική κρίση;
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις τεράστιες δυσκολίες και τις αλλαγές στην ζωή μας που έχουν προκύψει από την δεκαετή οικονομική κρίση αλλά και την πανδημία των τελευταίων δυο χρόνων. Άλλωστε κι εμείς στην ίδια κοινωνία ζούμε και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει πιο εσωστρεφής και με δυσκολία προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Με το να μείνουμε όμως εντελώς αδρανείς και να ζούμε μέσα από το διαδίκτυο κλεισμένοι στα σπίτια μας, δε νομίζουμε ότι αποτελεί λύση. Πρέπει όλοι, στον βαθμό που μπορούμε, να κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Σίγουρα ο Παναιγιάλειος δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή, είναι όμως ένα κομμάτι της, που ειδικά εμείς οι Αιγιώτες, τον αγαπάμε, μας δίνει χαρά και τον θέλουμε στην καθημερινότητα μας. Για να τον διατηρήσουμε λοιπόν, πρέπει να σταθούμε δίπλα του, να τον αγκαλιάσουμε και όχι να τον απαξιώνουμε και να τον λοιδορούμε. Με την ιστορία που έχει πίσω του, δεν του αξίζει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr