background img
banner
banner

Για την Παρασκευή η τρίτη πρόσκληση… για τη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς

Μπορεί ο μήνας Αύγουστος να μην… προσφέρεται για συνεδριάσεις ωστόσο τα θέματα του δήμου φαίνεται πως δεν μπορούν να περιμένουν. Μετά από δύο συνεχείς προσκλήσεις και την έλλειψη απαρτίας που σημειώθηκε, τα πέντε θέματα της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθούν εξάπαντος την Παρασκευή 27/8 καθώς η συνεδρίαση είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και με το ένα τρίτο του συνολικού αριθμού των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ωστόσο η έλλειψη απαρτίας δεν είναι φαινόμενο μόνο του Αυγούστου, με την αντιπολίτευση να μην συμφωνεί με την συνεδρίαση δια περιφοράς και να απέχει.
Όλα δείχνουν ότι μετά από ένα θερμό καλοκαίρι, εξίσου ‘’θερμό’’ αναμένεται και το φθινόπωρο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έγκριση σχεδίου Α’ ΦΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Αιγιαλείας 2020-2023.
Επίσης, τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι: Δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων σε κοινόχρηστο χώρο, ο οποίος βρίσκεται στην Κοινότητα Κραθίου Δήμου Αιγιαλείας.
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου της πλατείας Υψηλών Αλωνίων της Κοινότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας, στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ελίκης «Ίωνες».

Παραχώρηση αίθουσας του δημοτικού καταστήματος Κοινότητας Νικολαιίκων Δήμου Αιγιαλείας, στη Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στη Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Εταιρείας υπό την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ» με διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΓΕΥΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr