background img
banner
banner

Απόφαση για τη μεταφορά των απορριμμάτων με… φυσική παρουσία

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η πρώτη, μετά από αρκετό καιρό, δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αιγιαλείας θα διεξαχθεί την Τρίτη 21/9, στη 1.30 το μεσημέρι, στο γραφείο του δημάρχου. Συνολικά θα εξεταστούν πέντε θέματα, μεταξύ των οποίων και τα δύο αναβληθέντα της περασμένης εβδομάδας που αφορούν τις διαδικασίες για τη μεταφορά των απορριμμάτων στον νομό Ηλείας.

Η αριθ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/180/οικ. 17530 60η Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», έδωσε τη δυνατότητα επιστροφής στις συνεδριάσεις με φυσική παρουσία αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού].

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι, εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για συμμετοχή όλων των μελών, είναι δυνατή η συμμετοχή δια ζώσης μόνο όσων πληρούν τις προϋποθέσεις εμβολιασμού ή νόσησης και η συμμετοχή των υπολοίπων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ως εκ τούτου και προκειμένου να δρομολογηθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου οι απαραίτητες ενέργειες τόσο για την πλήρωση των υγειονομικών όρων, όσο και για την τεχνική υποστήριξη, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καλούνται ως σήμερα το μεσημέρι να προσκομίσουν στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, ώστε να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.

Τα θέματα

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι: 1. Έγκριση πρακτικού διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας σχολικών μονάδων Δήμου Αιγιαλείας». 2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας και του Δήμου Αιγιαλείας για την «Αποδοχή Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Αιγιαλείας». 3. Έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Μεταφορά απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας λόγω έκτακτης ανάγκης προς το Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας», σύμφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 3852/2010». 4. Έγκριση Πρακτικού Γνωμοδότησης Αιτιολογήσεων Β’ Φάσης (30-07-2021) της Ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο: «Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Κουνινάς, Μελισσίων και στις περιοχές Κάτω Πτέρη & Αγίου Ανδρέα» Δήμου Αιγιαλείας. 5. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή ΕΒΟ Αιγίου και σε αναζωπύρωση στην Κοινότητα Ζήριας Δήμου Αιγιαλείας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr