background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Ο «Αθηνόδωρος» στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας επέστρεψε μετά από απουσία δύο χρόνων και ήταν ο πρώτος μαζικός αγώνας του δρομικού κινήματος μετά την πανδημία. Επιστροφή μετά από αγωνιστική απουσία επίσης δύο ετών και για τον Σπύρο Ιατρόπουλο του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ που τρέχοντας συντηρητικά τερμάτισε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου στη 17η θέση, (35η θέση στη γενική) με χρόνο 1.23.58. (ατομικό ρεκόρ 1.15.33). Εξαιρετική εμφάνιση στην ίδια διοργάνωση και στον αγώνα των 5000μ έκανε και ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος που σε σύνολο 8000 δρομέων κατετάγη 36ος, ενώ στην κατηγορία άνω των 40 ετών ήταν 5ος με χρόνο 20.59 (πρόσφατο ατομικό ρεκόρ 19.46).

«Είναι μια μέρα χαράς για το δρομικό κίνημα, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τόσο ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας όσο και ο αγώνας των 5χλμ, οι οποίοι είναι και οι πρώτοι μαζικοί αγώνες που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη μετά την πανδημία. Πρόκειται για αγώνες που σηματοδοτούν την επιστροφή στην κανονικότητα και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του μεγάλου μας δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη» δήλωσε η Σοφία Σακοράφα, πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Πρώτος ο Παπακωνσταντίνου στην Κόρινθο

Στην Κόρινθο και στον αγώνα με την επωνυμία «Corinth Living Streets Run 2021» κυριάρχησαν οι αθλητές του «Αθηνόδωρου», Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, Καραμπούλας Ηλίας, Τσερεντζούλιας Μάριος και Βασιλείου Ιωάννης που πήραν αντίστοιχα την 1η, 2η, 5η και 10η θέση, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να φέρουν σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Σημειώνουμε πως ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου κερδίζει για 2η συνεχή φορά αγώνα 10000μ με πολύ καλές επιδόσεις, ιδιαίτερα για τη συγκεκριμένη περίοδο που οι αθλητές βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr