background img
banner
banner

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ξεκίνημα με ήττα για τις “Λύκαινες” Αιγιάλειας

ΕΧΑΣΑΝ 3-2 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟ ΓΑΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Από την Τροιζηνία και το γραφικό γήπεδο που βλέπουμε στη φωτογραφία ξεκίνησε χθες το ταξίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας των “Λύκαινων” Αιγιάλειας μετά από 18 μήνες αποχής από επίσημους αγώνες ! Ένα ταξίδι που βρίσκει την ομάδα σε διαδικασία επανεκκίνησης καθώς η περίοδος της αποχής στοίχισε ιδιαίτερα αφού “έχασαν” βασικές παίκτριες λόγω σπουδών, εγκυμοσύνης, αλλά και δυστυχώς και λόγω τραυματισμών. Η ομάδα ουσιαστικά “χτίζεται” από την αρχή με αποτέλεσμα η ήττα με 3-2 από τον Τροιζηνιακό Γαλατά να μην αποτελεί έκπληξη. Όμως η μεγάλη αύξηση των κοριτσιών στα παιδικά τμήματα γεμίζει ελπίδα τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και ευθύνη, για ένα καλύτερο μέλλον στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο της Αιγιάλειας, ένα γεγονός που τους “υποχρεώνει” να συνεχίσουν ακόμα πιο αποφασιστικά.

Φέτος στην … αγέλη των λύκαινων προστέθηκαν νέα πρόσωπα, μικρά και μεγαλύτερα κορίτσια που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και με την παρουσία των πιο έμπειρων που παρέμειναν στο ρόστερ, ο σύλλογος του Αιγίου επενδύει όλο και περισσότερο στο παρόν και το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου της Αιγιάλειας. Κορίτσια που αρχικά θα μπουν στο κλίμα της ομάδας και θα είναι σύντομα σε θέση να αγωνιστούν και να προσφέρουν.

Ο στόχος για τις “Λύκαινες” φέτος δεν είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική την οποία το 2019 έχασαν στα…. χαρτιά μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού. Θυμίζουμε ότι η ομάδα που ανέβηκε ήταν η Νίκη Τραγανού η οποία ήταν στην πρώτη θέση τη στιγμή της διακοπής, αλλά αν διεξαγόταν το παιχνίδι που ακολουθούσε στο Αίγιο και οι “Λύκαινες” κέρδιζαν έστω με…μισό μηδέν, θα ήταν εκείνες που θα ανέβαιναν στη Β΄ Εθνική. Στόχος τη φετινή σεζόν είναι μία καλή πορεία και… ότι προκύψει.

Κακό πρώτο ημίχρονο και αντίδραση στο Β΄

Όσο αφορά στο χθεσινό, πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε, οι γηπεδούχες φάνηκαν πιο έτοιμες, εκμεταλλεύθηκαν το άσχημο ξεκίνημα και τα πολλά λάθη στην άμυνα των “Λύκαινων” και πέτυχαν τρία τέρματα. Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν βαρύ και σχετικά άδικο σύμφωνα με τη μορφή που είχε το παιχνίδι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες έβγαλαν αντίδραση, αλλά έμειναν με τις εντυπώσεις καθώς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή ή έστω να φτάσουν στην ισοφάριση. Με σκόρερ και των δύο γκολ την Φάτσια, μείωσαν σε 3-2 σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού και η ομάδα της Τροιζηνίας πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανασίου με βοηθούς τους Μακρή και Παπαϊωάννου, όλοι από τον σύνδεσμο Αρκαδίας.

“ΛΥΚΑΙΝΕΣ” ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Βασίλης Παπαϊωάννου): Λιακοπούλου, Δέσποινα Νικολάου, Χριστίνα Νικολάου, Δρουγούτη, Γιαννοπούλου, Παπαδοπούλου, Αναγνωστοπούλου, Κοντογιάννη, Φάτσια, Λαλιώτη, Μητροπούλου (Παπαμαύρου, Καραπατή, Αδαμοπούλου, Τζουμάκα, Μάτση, Τουρκοχρήστου, Βασιλείου, Σταματοπούλου).
– Οι φωτογραφίες είναι από την αναχώρηση της ομάδας το πρωί της Κυριακής


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr