background img
banner
banner

Λουσάτη και με στυλ η Φρόσω Ρόρου

Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟΥ “SHOPPING STAR”

Με αυτοπεποίθηση και μπρίο… περπάτησε στην πασαρέλα της εκπομπής “Shopping Star” η Αιγιώτισσα Φρόσω Ρόρου, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση την εβδομάδα που πέρασε στο γνωστό τηλεοπτικό fashion show του Star Channel με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Η 60χρονη ιδιωτική υπάλληλος, έβαλε τα δυνατά της και πέτυχε έναν ικανοποιητικό συνδυασμό ρούχων με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ¨κλέβοντας¨ τα βλέμματα όλων στο θέμα της βδομάδας που ήταν “λουσάτη με ντραπέ”.

Η Βίκυ Καγιά σχολιάζοντας τα ρούχα και τις επιλογές της διαγωνιζόμενης στην τελική φάση, ανάμεσα σε άλλα είπε «μ’ αρέσει πολύ το jacket σου Φρόσω μου. Το φόρεμα σου πηγαίνει πολύ, είναι χρυσό και θεωρώ ότι έκανες μια σωστή επιλογή. Έχει σωστό μήκος και το τσαντάκι σου είναι απίθανο. Θα προτιμούσα όμως να διάλεγες το μπλε το βελούδο, ένα ρούχο που δοκίμασες αλλά δεν επέλεξες τελικά. Υπέροχα τα πέδιλά σου και είναι κρίμα που δεν πρόλαβες να πάρεις κοσμήματα και να φτιάξεις τα μαλλιά σου» σχολίασε η παρουσιάστρια του προγράμματος.

 

Λίγα λόγια για την Φρόσω Ρόρου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Πολύ γρήγορα κατάλαβε τις “επιχειρηματικές” της ικανότητες και την κλίση της στον χώρο της ομορφιάς και του εμπορίου. Έτσι, άρχισε να ασχολείται με τον κόσμο του “επιχειρήν” ανοίγοντας την πρώτη της ιδιωτική επιχείρηση σε σχετικά μικρή ηλικία. Για πολλά χρόνια διετέλεσε διευθύντρια σε ασφαλιστική εταιρεία και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έπειτα, μεταπήδησε επαγγελματικά στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς και άνοιξε καταστήματα με γυναικεία ρούχα τα οποία ήταν top fashion για την εποχή τους. Παντρεύτηκε και έκανε μια όμορφη οικογένεια, όμως ο πρώτος της σύζυγος απεβίωσε. Χρόνια αργότερα έκανε έναν δεύτερο γάμο, ο οποίος δεν διήρκεσε σχεδόν καθόλου και πλέον, η ίδια δεν θα απέκλειε την περίπτωση να έκανε και έναν τρίτο γάμο. Έχει υπάρξει επί σειρά ετών “μοντέλο” της πανελλαδικά γνωστής εταιρίας “Πρίνου”. Είναι εξήντα ετών, ζει με όσα την ευχαριστούν και εργάζεται σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Έφτασε στην… πηγή και νερό δεν ήπιε

Η Αιγιώτισσα είχε μία πολύ αξιόλογη παρουσία και τελικά η δεύτερη θέση που έλαβε, ίσως να την αδικεί. Σε σχέση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες είχε κάνει τις πιο ορθές και κατάλληλες αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Όμως το ότι δεν έμεινε χρόνος για το… κομμωτήριο και το να φτιάξει το κατάλληλο χτένισμα για την εμφάνιση στην πασαρέλα, της… στοίχισε τελικά και την πρώτη θέση. Οι φιλοφρονήσεις και τα σχόλια στα σόσιαλ μίντια και το ίνσταγκραμ, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και προηγούμενο για την κ. Ρόρου, ενώ τα σχόλια σε αναρτήσεις στο ίντερνετ και οι προβολές θεάσεων στο ΥouΤube είναι πραγματικά τεράστιας έκτασης. Η… άτυχη “δεύτερη” της συγκεκριμένης εβδομάδας, ουσιαστικά έχασε την πρωτιά από την ψηφοφορία της κοπέλας που εμφανίστηκε την πρώτη ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα), όπου της είχε βάλει ένα μεγαλοπρεπές… 3 σαν βαθμολογία, με αποτέλεσμα να μην συμπληρώνονται συνολικά οι απαιτούμενοι βαθμοί από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες στο τέλος. Η θετική βαθμολογία από την ίδια την “ιέρεια” της μόδας Βίκυ Καγιά, ήταν 9 με άριστα το 10.

«Αν με καλέσουν στο “Super Shopping Star” θα φέρω την πρωτιά!»

Η κ. Ρόρου σε ανάλογη ερώτηση αν θα συμμετείχε πάλι σε άλλη εκπομπή της τηλεόρασης με αντικείμενο την μόδα, απάντησε στο protionline.gr γεμάτη σιγουριά «φυσικά και θα το έκανα ξανά και ξανά! Θέλω να πιστεύω ότι θα με καλέσουν στο “Super Shopping Star” όπου γίνεται στο τέλος κάθε τηλεοπτικής σεζόν και τότε… όχι μόνο θα πάω, αλλά θα φροντίσω να φέρω και την πρωτιά στο Αίγιο, που για τώρα μου ξέφυγε στο… τσακ. Τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω. Το Αίγιο θα πάρει το αίμα του πίσω, είναι υπόσχεση!» επισημαίνει. Να σημειωθεί ότι, τα γυρίσματα της κάθε βδομάδας σε πραγματικό χρόνο μεταδίδονται περίπου 1 μήνα αργότερα, τηλεοπτικά. Η… ακομπλεξάριστη Αιγιώτισσα έδειξε να μην πτοείται από τις κάποιες “κακές γλώσσες” που πάντα… προκύπτουν σε ανάλογες περιπτώσεις στα τηλεοπτικά πάνελ, καθώς είναι ένας άνθρωπος που δεν την απασχολεί η γνώμη του κόσμου και όχι μόνο το λέει, αλλά και το δείχνει ανοιχτά!

 

Δήλωσε συμμετοχή μετά από προτροπή της κόρης της Στέλλας

«Ο κύριος λόγος που δήλωσα συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι είναι η… κόρη μου! Η ίδια είχε κάνει αίτηση για να συμμετάσχει και έλαβε ειδοποίηση ότι γίνεται casting στην Πάτρα. Μου ζήτησε να πάμε μαζί, εκείνη όμως είχε δηλώσει πρόσφατα συμμετοχή σε άλλο τηλεπαιχνίδι διαφορετικού καναλιού, από το οποίο “δεσμευόταν” να εμφανιστεί ενεργά στο πάνελ του “shipping star” λόγω του ότι δεν έχει παιχτεί ακόμα το συγκεκριμένο επεισόδιο στην τηλεόραση. Έτσι κάπως, προέκυψε η δική μου περίπτωση. Δεν είχα σκεφτεί να εμφανιστώ εγώ…» ανάφερε στo protionline.gr η γνωστή Αιγιώτισσα για το πώς προέκυψε η εμφάνιση στην πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή μόδας του “Star Channel”. Στο casting, οι υπεύθυνοι της εκπομπής “πήραν” σχεδόν αμέσως την αίτηση της και επί τόπου την ειδοποίησαν να βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα της εβδομάδας με θέμα “λουσάτη με ντραπέ” που ήταν και το tip για την συμμετοχή.

«Η Βίκυ Καγιά και οι συνεργάτες της είναι η κορυφαία επιλογή του τηλεοπτικού κοινού»

Μιλώντας στo protionline.gr ανέφερε: «Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις γυναίκες. Είναι η απόλυτη προσπάθεια του να συνδυάσεις ρούχα και αξεσουάρ, με τον λιγοστό χρόνο για ψώνια και με συγκεκριμένα χρήματα» τονίζει η διαγωνιζόμενη, στην ερώτηση για το πως ένιωσε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και πρόσθεσε «είναι αξιόλογη παραγωγή και δεν το περίμενα… Μιλάμε οι άνθρωποι έκαναν ολόκληρο ταξίδι για να έρθουν ως το σπίτι μου και να δουν την ντουλάπα μου. Ήταν όλοι τους πολύ εξυπηρετικοί. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι η παραγωγή δίνει στις διαγωνιζόμενες απολύτως μεγάλη άνεση σε όλα τα επίπεδα. Είναι όλα πληρωμένα, οι μεταφορές και η διαμονή, το φαγητό και κάθε μικροέξοδο, αναλαμβάνουν κάθε δαπάνη για όλες τις υποψήφιες. Πολύ οργανωμένη εκπομπή και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Βίκυ Καγιά και οι συνεργάτες της είναι η κορυφαία επιλογή του τηλεοπτικού κοινού εδώ και χρόνια στο κομμάτι της μόδας» καταλήγει να πει η υπεύθυνη καταστήματος υποδημάτων του καταστήματος “step up” της οδού Κλ. Οικονόμου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr