background img
banner
banner

Με ρεκόρ συμμετοχών το 3ο Rally Regularity Monte Vostitsa | ΦΩΤΟ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

68 κλασικά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής συμμετείχαν στο 3ο Rally Regularity Monte Vostitsa με αφετηρία και κέντρο την πόλη του Αιγίου και διαδρομές στην ευρύτερη ορεινή περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων. Ο αγώνας αποτελεί τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος RALLY REGULARITY Ιστορικών αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ και διοργανώθηκε από την ΑΛΜΑ Αιγίου, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021. Η συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι ήταν σχεδόν διπλάσιες από το 2019 που διεξήχθη το 2ο Rally Regularity Monte Vostitsa. Τότε, στις 27 Οκτωβρίου 2019 ήταν μόλις 38, ενώ στο 1ο ράλυ που έγινε το 2018 και αποτέλεσε την αφετηρία για τη συνέχεια, οι συμμετοχές των ιστορικών αυτοκινήτων ήταν 58.

Το χειμερινό τοπίο, είναι το χαρακτηριστικό πλέον γνώρισμα του συγκεκριμένου αγώνα. Οι καιρικές δυσκολίες της εποχής, απαιτούν από τα πληρώματα επιπλέον ενέργεια και προσπάθεια για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της νίκης. Η εκκίνηση έγινε το πρωί της Κυριακής (με παρόντες – μεταξύ άλλων – τους Στράτο Βαρδάκη, Βασιλική Ψυχράμη, Γιώτα Γκρέμου και Σωκράτη Μαυρίδη), ο τερματισμός το απόγευμα και η απονομή του αγώνα το βράδυ της Κυριακής στο vostitsa psitocafe στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Α.Λ.Μ.Α-ΑΙΓΙΟΥ, θέλει να ευχαριστήσει όλα τα πληρώματα που έλαβαν μέρος, τους κριτές οι οποίοι έκαναν άψογα την δουλειά τους, τον Δήμο Αιγιαλείας και το ΝΠΔΔ του δήμου για την αρωγή τους και τους χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα που ενίσχυσαν οικονομικά αυτήν την σημαντική οργάνωση για την πόλη μας, καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή.

Πρώτοι στη γενική κατάταξη ήταν οι Νίκος Αρβανίτης – Ιωάννα Χαραλαμπάκη με LANCIA FULVA COUPE 1,3 s, ακολούθησαν στη δεύτερη θέση οι Άκης Μερτίνος – Γεράσιμος Κυπραίος με FORD FIESTA MK1 και στην τρίτη θέση οι Άρης Γεωργοσόπουλος – Νίκος Κοντόπος με VW GOLF Gti. Από τη δημοτική αρχή τις απονομές στους νικητές έκαναν οι κ.κ. Καραϊσκος, Χριστόπουλος, Γκιώνης και Καρτσωνάκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr