background img
banner
banner

Ενισχύεται με δυο ακόμα μεταγραφές η Αιγείρα / Ακράτα

Η Αιγείρα Ακράτα έχοντας διανύσει μια πολύ καλή φετινή αγωνιστική πορεία, ανάλογα τώρα θέτει και τους στόχους της που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο και στα πλέι οφ να διεκδικήσει ότι καλύτερο της αναλογεί.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ενισχύθηκε με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Γιάννη Κατσιγιάννη από τον ΑΠΣ Πάτραι, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Αστέρα Μιντιλογλίου και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Παράλληλα στο συγκρότημα του Φίλιππου Σχοινά θα υπολογίζεται στο εξής και ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα Τέμενης Δημήτρης Μητρόπουλος (φωτο), για την μεταγραφή του οποίου το ΔΣ του Αστέρα ανακοινώνει: «Ο Αστέρας Τέμενης, παραχώρησε τον νεαρό ταλαντούχο Δημήτρη Μητρόπουλο στο φιλικό σωματείο της Ακράτας. Έναν αθλητή που έδειξε θετικά δείγματα στη διετή παρουσία του στην ομάδα του Αστέρα, αφού καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα κ κέρδισε φέτος επάξια τη συμμετοχή του στη μικτή Νέων της ΕΠΣ Αχαΐας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και ακόμα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr