background img
banner
banner

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου φιλάθλου

Καθολικό αποτροπιασμό προκαλεί η στυγερή δολοφονία 19χρονου φιλάθλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η ελληνική κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ σοκάρουν και οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται, ζήτησε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον 10 άτομα. Μεταξύ άλλων εξετάζεται και το όπλο του εγκλήματος, ένα δρεπάνι, που εντοπίστηκε από περίοικους λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας.

Η κηδεία του άτυχου Άλκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00 στην πόλη της Βέροιας. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου (κοιμητήριο) στις 11:30.

Πώς έγινε το έγκλημα

Tο τραγικό συμβάν σημειώθηκε 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οδό Θ. Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι.

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στη βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι και έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία. Τα άλλα δύο άτομα φέρουν τραύματα, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Πηγή


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr