background img
banner
banner

Επαγγελματίες φύτεψαν… μαρούλια στην πλατεία | ΦΩΤΟ

ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Για… γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση της πλατείας Αγ. Λαύρας που παραμένει σκαμμένη και απροσπέλαστη, θυμίζοντας χέρσα έκταση στην ύπαιθρο. Πλην όμως πρόκειται για το πιο κεντρικό σημείο της πόλης το οποίο συνδέεται άρρηκτα με τη λειτουργία των επιχειρήσεων όχι μόνο γύρω της αλλά γενικότερα της τοπικής αγοράς.

Έτσι, την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, θέλοντας να διακωμωδήσουν την τραγική εικόνα ή και να εκθέσουν την κατάντια της εγκατάλειψης, επαγγελματίες φύτεψαν… μαρούλια στον χώρο της πλατείας. Οι ίδιοι ανέφεραν ειρωνικά πως προσδοκούν έστω κι έτσι να απολαμβάνουν καρπούς, στην πραγματικότητα όμως είναι άκρως προβληματισμένοι βλέποντας τους τζίρους των επιχειρήσεών τους να μειώνονται.

΄΄Κάποιοι επαγγελματίες εξέφρασαν έτσι την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για την κατάντια της πλατείας Αγ. Λαύρας. Πολλοί γέλασαν με αυτό το θέαμα όμως στην πραγματικότητα οι επιχειρήσεις μας βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, καθώς έχουμε υποστεί τεράστια μείωση της κίνησης και των τζίρων μας και είναι αμφίβολο για πόσο ακόμη θα μπορούμε να αντεπεξέλουμε΄΄, είπε στο protionline.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Αιγιαλείας Γιώργος Τσινάκης, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο σημείο, προσθέτοντας: ΄΄Βρισκόμαστε εν αναμονή μίας απόφασης που αφορά το υπό ποιες συνθήκες και πόσο γρήγορα θα συνεχιστεί το έργο. Γνωρίζαμε πως υπάρχει περιθώριο τριών μηνών για την εξέταση των ενστάσεων όμως αναμένουμε το συντομότερο δυνατό την απάντηση. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει απειλητικά για τις επιχειρήσεις μας κι όλοι εμείς βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr