background img
banner
banner

Έκοψε την πίτα της η Θύελλα Αιγίου στο Δημοτικό Στάδιο

Στο κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου κυριάρχησε το χρώμα, το άρωμα, η ατμόσφαιρα και η αισιόδοξη διάθεση παικτών, προπονητών και παραγόντων της Θύελλας Αιγίου, που συγκεντρώθηκαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα που είχαν με το Ανω Καστρίτσι.

Προλόγισε ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Παξιμάδης, που τόνισε την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της Θύελλας και την διεκδίκηση της Αιγιώτικης ομάδας για την είσοδό της στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Ακόμα και η 5η θέση με διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν είναι επιτυχία τόνισε, ενώ απομένει το φινάλε της κανονικής διάρκειας και η δύσκολη συνέχεια στα μπαράζ.
Δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχίας στους νεαρούς αθλητές και στους μαθητικούς στόχους που έχουν.

Συγχαρητήρια και ευχές από Σ. Νικολακόπουλο και Ν. Διαμαντόπουλο

Ο γενικός αρχηγός της Θύελλας Σωτήρης Νικολακόπουλος παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο τόνισε: «Είμαστε μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια, που προσθέτει ένα ακόμα πλεονέκτημα στην αγωνιστική πάλη μας. Έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται για τα πανεπιστήμια και θα τους υπενθυμίσω για μια ακόμα φορά να μην εγκαταλείψουν το διάβασμα. Να τελειώσουμε και αυτή την επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχία στους στόχους μας.»

Εκπροσωπώντας τους αρχηγούς, ο Νίκος Διαμαντόπουλος είπε: «Καλή χρονιά με υγεία, η ομάδα ήταν πάντα ψηλά και πριν έρθουμε εμείς. Έχει χαράξει μια διαδρομή επιτυχημένη, που την βαδίζει κυρίως με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Στην περιοχή μας η Θύελλα είναι γνωστή για την παραγωγή ταλέντων και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου».

Οι 4 τυχεροί

Οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας: Σωτήρης Ραυτόπουλος, Μάνος Ντόι, Δημήτρης Καραΐνδρος, Αντέριο Ραπάι, ήσαν οι τυχεροί που έλαβαν τα αντίστοιχα δώρα, προσφορά της διοίκησης. Μαζί τους στην φωτο ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου, ο γεν. αρχηγός Σωτήρης Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος Γιώργος Παξιμάδης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr