background img
banner
banner

Πίτα σε κλειστό κύκλο με την ευχή του χρόνου όλοι μαζί!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε στενό κύκλο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Σωματείων Αιγιαλείας, την περασμένη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της στο Πολύκεντρο Μυρτιάς. Η εκδήλωση έγινε μόνο με την παρουσία μελών του  Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Α. προς αποφυγή συνωστισμού και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ήταν μια συμβολική τελετή όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για τη νέα χρονιά 2022.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σταύρος Καραδημητρόπουλος ευχήθηκε οι επόμενες εκδηλώσεις της Ο.Σ.Α. αλλά και των μελών της να είναι ανοιχτές προς τους πολίτες και εθελοντές  καθώς όπως όλα δείχνουν  η πανδημία οδεύει προς το τέλος της. Το φλουρί έτυχε στον αναπληρωτή γεν. γραμματέα Γιώργο Μπόγδο, ο οποίος παρέλαβε και ένα συμβολικό δώρο, το οποίο ήταν χορηγία του ταμία Σπύρου Χριστόπουλου από το κατάστημά του (Energy lines).

Στη συνέχεα γευμάτισαν, με την παρουσία του δήμαρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, της πρόεδρου του Δημοτικού Συμβούλιου Μαρίας Γιδά, του πρόεδρου του ΝΠΔΔ Αιγιαλείας Τάκη Ανδριόπουλου και του αντιδημάρχου τεχνικών έργων Βασίλη Χριστόπουλου, στην Άβυθο. ΄΄Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους Αιγιαλείς, τους Συλλόγους και τους δημοτικούς άρχοντες «Καλή και Ευτυχισμένη Χρόνια»΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr