background img
banner
banner

Στα Καλάβρυτα για τέσσερις μέρες η «Τέχνη του Δρόμου»

Μετά την εκπομπή «Traction», του Κώστα Στεφανή, που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Star μέσα στον Φεβρουάριο, αφιερωμένη στην περιοχή των Καλαβρύτων, άλλη μια δημοφιλής εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης στρέφει το ενδιαφέρον της προς τον Δήμο Καλαβρύτων.

Αυτή την Πέμπτη, έως και την Κυριακή 13 Μαρτίου, θα βρίσκονται στα Καλάβρυτα οι συντελεστές της ταξιδιωτικής εκπομπής «Η Τέχνη του Δρόμου» που προβάλλεται από την ΕΡΤ-3 (κάθε Παρασκευή) αλλά και από την δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης ERTFLIX, επιλέχθηκε δε από το συνολικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και προβάλλεται και από την ERTWorld (πρώην ERTsat, το διεθνές δημόσιο δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ για τους Έλληνες ομογενείς σε Ευρώπη, Αμερική & Αυστραλία).

Η «Τέχνη του Δρόμου» είναι μια πρωτότυπη σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ που αφήνει τη δική της τοιχογραφία σε κάθε τόπο που επισκέπτεται. Αυτό θα συμβεί και στα Καλάβρυτα.
Οι συντελεστές της εκπομπής θα επισκεφθούν και θα παρουσιάσουν εμβληματικά σημεία και δραστηριότητες του Δήμου Καλαβρύτων, μεταξύ των οποίων, ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος, το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, το Χιονοδρομικό Κέντρο, τα Σπήλαια των Λιμνών Καστριών, το Καγιάκ σε Λάδωνα και Ερύμανθο και πολλά άλλα . «Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι δημοφιλείς, ποιοτικές και με μεγάλη τηλεθέαση παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης έρχονται στα Καλάβρυτα και παρουσιάζουν το ιστορικό, πολιτιστικό και τουριστικό απόθεμα της περιοχής μας.

Τα Καλάβρυτα είναι, πλέον, ψηλά στην προτίμηση των επισκεπτών, όχι μόνο το χειμώνα αλλά και σε άλλες εποχές του χρόνου», επισημαίνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Καλαβρύτων Λεωνίδας Βασιλόπουλος. Να σημειωθεί ότι τόσο η φιλοξενία του «Traction» όσο και της «Τέχνης του Δρόμου» έχουν την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr