background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Ξεχώρισαν Αθηνόδωρος και Φιλαθλητική στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα τετράθλου Κ14

Οι μικροί αθλητές του Αθηνόδωρου και της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου (Κ14) συμμετείχαν με καλές επιδόσεις στο Α’ διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας τους που έγινε το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Παρά το δυνατό άνεμο οι συμμετοχές ήταν πολλές αφού πήραν μέρος συνολικά140 παιδιά 12 και 13 ετών, στον πρώτο τους ουσιαστικά επίσημο αγώνα, ενώ δεν έλειψαν και μερικές καλές επιδόσεις.

Αρκετά μεγάλη ήταν η παρουσία του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ με 11 κορίτσια και 5 αγόρια ενώ 6 ήταν οι συμμετοχές από τη ΦΛΑ (4 κορίτσια και δύο αγόρια). Οι δύο σύλλογοι του Αιγίου κατέκτησαν από μία πρώτη θέση, o ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ στο VORTEX (ρίψη ακοντίου) με τον Δημήτριο – Αντώνιο Αδαμόπουλο με επίδοση 39.40 και η ΦΛΑ στο μήκος με τον Παναγιώτη Σαμίκο (5.20). Ο Σαμίκος ήταν τρίτος και στο VORTEX με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο, σε ένα άθλημα που εξελίχθηκε σε καθαρά… Αιγιώτικη υπόθεση. Πολύ καλή επίδοση πέτυχε και ο Παναγιώτης Θεοφανόπουλος της Φιλαθλητικής που ήταν 4ος στα 60 μέτρα.

Από τα κορίτσια, ξεχώρισαν η Ιωάννα Μητροπούλου της Φιλαθλητικής που ήταν 3η στα 60μ., η Ειρήνη Μαρία Σκούρα του Αθηνόδωρου στο VORTEX (4η) και η Αγάπη Σκαπετοράχη του Αθηνόδωρου (4η στα 1200μ. και 5η στο VORTEX). Σε πολύ καλές θέσεις τερμάτισαν και τα υπόλοιπα παιδιά, κυρίως μέσα στην 1η δεκάδα των αγωνισμάτων τους. Να σημειωθεί ότι ο Σαμίκος ήταν 2ος στη γενική βαθμολογία και η Σκαπετοράχη 8η.

Οι συμμετοχές αναλυτικά ήταν:

Από τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ: Σταύρος Ζώης, Ανδρέας Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, Δημήτριος – Αντώνιος Αδαμόπουλος, Δημήτριος Τσιάρας, Αγάπη Σκαπετοράχη, Ανδριάνα Παλαιολογοπούλου, Ευγενία Μπιναρδοπούλου, Ελευθερία Ζορμπά, Ανθή Δρυλλή, Ειρήνη – Μαρία Σκούρα, Μελίνα – Μαρί – Κωνσταντίνα Σατελάιν, Αναστασία Μανιταρά, Πηνελόπη Σταματοπούλου, Ελένη Βίλλιου, Κυριακή Καραντζιά.
Από τη ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ: Παναγιώτης Σαμίκος, Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, Αγάπη Σκαπετοράχη, Ανδρομάχη Κόμη, Ιωάννα Μητροπούλου, Μαρία Ροζέ.

Σε τέσσερις ομίλους το πρωτάθλημα

Σύμφωνα με τη ν Κεντρική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ το Διασυλλογικό πρωτάθλημα στην περιοχή μας διεξήχθη σε τέσσερις ομίλους ως εξής:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ – ΑΧΑΪΑΣ
Σάββατο 19 / 3 / 2022 , στο Παμπελοποννησιακό στάδιο με τα σωματεία του Ν. Αχαΐας.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ – ΗΛΕΙΑΣ
Σάββατο 19 / 3 / 2022 , στο Δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας με τα σωματεία του Ν. Ηλείας.
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:
Κυριακή 20 / 3 / 2022 (πρωί) , στο Δ.Α.Κ Αγρινίου με τα σωματεία του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ – ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ:
Σάββατο 19 / 3 / 2022 (απόγευμα), στο Δ.Α.Κ Αργοστολίου με το σωματείο της ΓΕ Κεφαλληνίας.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ:
Σάββατο 19 / 3 / 2 με το σωματείο της ΑΓΕΖ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr