background img
banner
banner

Επανεκλογή Μιχάλη Κωστάκη στην προεδρία για τέταρτη φορά!

ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο διοικητής του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου, Μιχάλης Κωστάκης, επανεξελέγη πρόεδρος στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐας – Αιτωλοακαρνανίας – Φωκίδας), κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν. Είναι η πέμπτη φορά που εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, ανανεώνοντας με την ομόφωνη ψήφο και των υπολοίπων εκλεγμένων του Δ.Σ., την τέταρτη θητεία του στην προεδρία του συνδικαλιστικού οργάνου των Λιμενικών.

Ο ίδιος επισημαίνει: ΄΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της Ένωσης που με εξέλεξαν για πέμπτη φορά πρώτο σε σταυρούς προτίμησης καθώς επίσης και στα μέλη του Δ.Σ. που με εξέλεξαν ομόφωνα για τέταρτη φορά πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Ελλάδος. Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στους υποψήφιους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες και δεν εκλέχτηκαν΄΄.

Η συγκρότηση σε Σώμα πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου. Μετά την πραγματοποίηση μυστικής ψηφοφορίας οι θέσεις που έλαβαν είναι: Πρόεδρος: Κωστάκης Μιχαήλ, αντιπρόεδρος: Κριλής Σταύρος, γεν. γραμματέας: Βασιλάκης Ιωάννης, αναπλ. γραμματέας: Τσάτσαρης Παναγιώτης, οργανωτικός γραμματέας Σμυρναίος Ευάγγελος, ταμίας: Τσάουρδας Κωνσταντίνος και αναπλ. ταμίας: Ανέστης Σπυρίδων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr