background img
banner
banner

Πρόσληψη καθαριστριών για τις ανάγκες των σχολείων της Αιγιάλειας

56 ΥΕ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 56 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων, για το διδακτικό έτος 2022-23 προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας. Πρόκειται για θέσεις ΥΕ Καθαριστών-στριών σχολικών μονάδων πλήρους απασχόλησης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα εργάσιμες ημέρες ήτοι από την Τετάρτη 3 έως την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου. Προσληφθέντες που αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Εν των μεταξύ, στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής είχε ληφθεί ομόφωνα απόφαση για την κατανομή εγκριθεισών ανθρωποωρών σε θέσεις προσωπικού μερικής ή πλήρους απασχόλησης για τη κάλυψη αναγκών καθαριότητας Σχολικών Μονάδων για το διδακτικό έτος 2022-2023. Ειδικότερα, αποφασίστηκε η αύξηση των εγκριθέντων με την αριθ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./82/10488/11-7-2022 απόφαση της Επιτροπής της 33/2006 ΠΥΣ συνολικών ωρών ημερήσιας απασχόλησης από 208 σε 364 και η κατανομή τους ως ακολούθως: Αριθμός ατόμων 56, με 6,5 ώρες ημερήσιας πλήρους απασχόλησης με την προϋπόθεση ότι οι συμβασιούχες καθαρίστριες που θα προσληφθούν εντάσσονται στο πεδίο εφαρμογής των ΣΣΕ ιδιωτικού δικαίου της ΠΟΕ ΟΤΑ ή της ΠΟΠ ΟΤΑ προκειμένου να εκληφθεί ως πλήρες ωράριο εκείνο των τριάντα δύο ωρών και συνολικό αριθμό ωρών 364.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr