background img
banner
banner

Μίνι τουρνουά στο γήπεδο Πλαστήρα το Σάββατο

ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ, ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Tο μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Πλαστήρα σε έναν μίνι τουρνουά, τρεις ομάδες αναμένεται να αφήσουν τις τελευταίες φιλικές εντυπώσεις τους μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι τρεις αντίπαλοι από την περιοχή μας θα συμμετέχουν παράλληλα στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, το πρωτάθλημα της οποίας ξεκινά από το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν στη νεοσύστατη λυόμενη κερκίδα που τοποθετήθηκε στο γήπεδο Πλαστήρα.

Οι προπονητές Λεωνίδας Σκαρτσίλας, Κυριάκος Αθανασίου και Φώτης Φιτσιάλος θα λάβουν τα τελευταία αγωνιστικά μηνύματα από τις ομάδες τους ΑΕ Αιγίου, Θύελλα και Αχιλλέα αντίστοιχα, εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τις 11άδες που θα παρατάξουν στην πρεμιέρα.

Το τουρνουά στο γήπεδο Πλαστήρα θα ξεκινήσει στις 3:15, ενώ νωρίτερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι Κ14 ανάμεσα στην Θύελλα Αιγίου και τον Μ. Αλέξανδρο.

Τα παιχνίδια θα είναι 35λεπτα και οι αγώνες θα οριστούν πριν την έναρξή τους.

Δίνει και παίρνει ευκαιρίες η Θύελλα Αιγίου στις μικρές ηλικίες

Η ποιότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών της Θύελλας Αιγίου, κίνησε το ενδιαφέρον σωματείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά παιδικών τμημάτων ακαδημιών “Attica”.
Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στο συγκεκριμένο τουρνουά με κάρτα αθλητή, οπότε οι συμμετέχοντες μπορούν να δανειστούν παίκτες από άλλες ομάδες.

Για παράδειγμα η Παναχαϊκή ζήτησε και θα ενταχθούν στην δύναμή της από την Κ14 της Θύελλας Αιγίου οι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Σχοινάς, Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος και Ανδρέας Βιανέλο όλοι γεννηθέντες το 2009.

Ακόμα από την Κ19 της Θύελλας η Παναχαϊκή ζήτησε τους Θεοφανόπουλο, Μυλωνά.

Επίσης ο γεννημένος το 2010 Θανάσης Φλώρος θα συμμετέχει στο τουρνουά της Αθήνας με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στην ανανεωτική σχολή της ΕΠΟ ο Κυριάκος Αθανασίου

Στο διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο που ολοκληρώθηκε, ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου ανανέωσε το δίπλωμά UEFAA που έχει στην κατοχή του. Είναι μια υποχρέωση των προπονητών του συγκεκριμένου διπλώματος, που επαναλαμβάνεται κάθε τρία χρόνια.

Με την ανανέωση συνδυάζεται μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση στα θέματα του ποδοσφαίρου, που διευρύνουν τις προπονητικές γνώσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο.

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακο

Εκτός από το τουρνουά που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο Πλαστήρα με τρεις ομάδες από την περιοχή μας, την ίδια μέρα θα παίξει η ΑΕ Καλαβρύτων στο γήπεδο Πετεινών με την Κ19 της Παναχαϊκής στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο Πετεινών.
Για την ομάδα του Κωστή Βλάχου επιστρέφει ύστερα από καιρό από τον τραυματισμό του ο τερματοφύλακας Κώστας Παπαδημητρόπουλος.
Παράλληλα στο γήπεδο Καλαβρύτων η ΑΕΚ άλλαξε το πρόγραμμα προπόνησης από τις 19:30 στις 18:00. Ήταν μια κίνηση βοήθειας προς το Δήμο Καλαβρύτων, για την μείωση της κατανάλωσης ρεύματος.

Δυο παιχνίδια την Κυριακή

Την Κυριακή στο γήπεδο Δημητρόπουλου θα έχουν φιλικό διπλό η Άβυθος με τον Αστέρα Τέμενης στις 4:30. Την ίδια ώρα στο γήπεδο Ζήριας, ο Φοίνικας / Ζήρια θα υποδεχτεί την Φλόγα Ροδιάς.

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου  η κατάθεση σε κινήσεις ποδοσφαιριστών

Από την ΕΠΣ Αχαΐας ανακοινώθηκε ότι στις 31 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία στις καταθέσεις κάθε είδους κινήσεων ποδοσφαιριστών και καλό θα είναι να επιταχύνουν οι διοικήσεις τις συγκεκριμένες διαδικασίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αχαΐας: «Σας υπενθυμίζουμε ότι καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση δελτίων ποδοσφαιριστών που αφορούν κινήσεις όπως Μετεγγραφές, Επανεγγραφές, Πρώτες εγγραφές ενηλίκων και Μετεγγραφές ορισμένου χρόνου (πρώην υποσχετικές), είναι η 31η Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα. Αυτό θα ισχύσει ανεξαρτήτως της ημερομηνίας έναρξης των πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ.Α. Γι’ αυτό το λόγο σας παρακαλούμε να επισπεύσετε τις διαδικασίες που αφορούν τις παραπάνω κινήσεις ποδοσφαιριστών.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr