background img
banner
banner

Β΄ ΕΣΚΑ-Η: Με το “αριστερό” ξεκίνησε η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου

ΕΧΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣ ΙΤΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 49-43

Ξεκίνημα με εκτός έδρας ήττα για τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ-Η. Παρότι έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην άμυνα, ήταν άστοχη στην επίθεση και μένοντας στους 43 πόντους μοιραία έχασε από τον ΕΣ Ιτεών στο κλειστό των Ροίτικων με 49-43. Παρά την ήττα η ομάδα του Αιγίου έχει ενισχυθεί φέτος με έμπειρους αθλητές και επικρατεί αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Την 2η αγωνιστική υποδέχεται στο κλειστό του Αιγίου τον Κρόνο Πατρών (27/11, 17.00).

Στην σύνθεση προστέθηκαν αυτό το καλοκαίρι δύο “σημαντικά εργαλεία”, ο Μιχάλης Μπιτσάκος και Φώντας Ντούρος (φωτ.), αλλά και οι Γιώργος Ανδρίτσος, Σπύρος Κουτσοχέρας που επαναδραστηροποιούνται μετά από μικρή απουσία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Έτσι το ρόστερ της Φιλαθλητικής Λέσχης για το φετινό πρωτάθλημα αποτελούν οι εξής αθλητές:

ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΗΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΛΑΤΥΚΩΣΤΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΜΑΤΟΥΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΓΚΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΠΑΖΙΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΑΒΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΛΗΟΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΓΡΙΒΕΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ.

Την καθοδήγηση της ομάδας, έχουν δύο πρώην αθλητές της, οι προπονητές Θεόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Μπαλτζώης, ενώ Τεχνικός σύμβουλος και φυσικοθεραπευτής είναι ο Βασίλης Κωσταρίδης που παράλληλα είναι προπονητής και στις ακαδημίες της Φιλαθλητικής .

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στο Β΄ όμιλο

Γαλαξίας Δεμενίκων – Πατρέας 53-44
ΕΣ Ιτεών – Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου 49-43
Κρόνος Πατρών – Σοπωτό 67-48
ΡΕΠΟ Σκαγιοπούλειο

Η επόμενη αγωνιστική
Πατρέας – Σκαγιοπούλειο
Σοπωτό – Γαλαξίας Δεμενίκων
Φιλαθλητική – Κρόνος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr