background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με γκολ από Σπανό και Γκάτση

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Συνδυάζοντας με επιτυχία όλες τις γραμμές του ο Παναιγιάλειος, σημείωσε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη. Στο χθεσινό βραδινό παιχνίδι στο «Α. Κάνιστρας» ο Αιγιώτικος Σύλλογος υποχρέωσε τον Πήγασο στην πρώτη εντός έδρας ήττα, έχοντας πάρει το προβάδισμα στο σκορ από το α΄ ημίχρονο (2-1).

Στο 18΄ ανοίγει το σκορ ο Ανδρέας Σπανός

Δεν άργησε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα ο Παναιγιάλειος. Ο Βιλανάκης με κίνηση από τα αριστερά έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ανδρέα Σπανό που πλάσαρε με επιτυχία τον τερματοφύλακα Αθανασακόπουλο.

Δοκάρι ο Μπούνας και με τον Γκάτση ο Παναιγιάλειος 2-1 στο α΄ ημίχρονο

Ο Πήγασος είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι 1-1 με το μακρινό φάουλ του Παπαδημητρακόπουλου στο 35΄, που μετά την ολιγωρία στην μελανόλευκη άμυνα κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
Αμέσως μετά ο Μπούνας είχε δοκάρι στο 37΄ και στο 39΄ ο Μπούνας έβγαλε σέντρα για τον Γκάτση, που έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Παναιγιάλειο (2-1).

Σιγούρεψε τη νίκη 3-1 με Σπανό

Από το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ο Παναιγιάλειος παρουσίασε τις προθέσεις του, που ήταν η επίτευξη ενός ακόμα γκολ για να σιγουρέψει τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο.
Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 58΄ με σέντρα του Μπούνα και διαγώνιο σουτ του Α. Σπανού, που πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ.

Πήγασος: Αθανασακόπουλος, Κακαβούλας (52΄ Ψυχογιός), Μπαχλάβας, Μανούσος, Χριστόπουλος, Μπονόβας (58΄ Κοκοβίκας), Μαλτέζος, Αλποχωρίτης, Προσκεφαλάς, Παπαδημητρακόπουλος, Αποσκίτης (67΄ Κανελλάκης).

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Μαχαίρας (85΄ Νικολολόπουλος), Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Κοτσόκολος, Μπούνας, Λιάτος (81΄ Καραπιπέρης), Βιλανάκης (70΄ Χούσα), Γκάτσης (81΄ Τσεκούρας), Ανδρ. Σπανός.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr