background img
banner
banner

Έμεινε στο 1-1 με την Θύελλα ο Παναιγιάλειος θέλει νίκη στην Πάτρα

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο με τον Παναιγιάλειο να απειλεί την εστία της Θύελλας στα πρώτα δευτερόλεπτα με την κεφαλιά του Λιάτου από την σέντρα του Σκούτα και να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Δούρος.

Ο Παναιγιάλειος αν και είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν μπόρεσε να βρει τον γρήγορο ρυθμό να απειλήσει με ήττα την καλογυμνασμένη ομάδα της Πάτρας, με τον προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο να περιμένει περισσότερα από κάποιους παίκτες.

Πλέον το τελικό 1-1 δίνει πλεονέκτημα στην Θύελλα που είχε καταλήξει την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο, που σημαίνει ότι μόνο με νίκη θα περάσει ο Παναιγιάλειος στον τελικό των play off.

Δυο γκολ στο α΄ ημίχρονο έκριναν το παιχνίδι 

Καλύτερος στα πρώτα λεπτά ο Παναιγιάλειος εκτός από την ευκαιρία του πρώτου λεπτού με την κεφαλιά του Λιάτου, θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 25΄ όταν η κάθετη του Αρβανίτη έφερε τον Σκούτα απέναντι στον Δούρο, που απέκρουσε σωτήρια.

Στο 26΄ ο Χούσα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα …στρώθηκε στον Γκάτση που με κοντινό πλασέ πανηγύρισε το 1-0.

Γκολ από το πουθενά η Θύελλα 

Στο 31΄ διώξιμο του Οικονόμου κατέληξε στον Κατριβέση, ο οποίος δοκίμασε ένα γέμισμα λίγο έξω από την περιοχή της Θύελλας. Η άμυνα του Παναιγιάλειου πιάστηκε …κοιμώμενη, δίνοντας την ευκαιρία στον Σκεπετάρη να πλασάρει με «λόμπα» τον εκτός εστίας Αθανασόπουλο για το 1-1.

Το σκορ αυτό βόλευε την Θύελλα που δεν επιχειρούσε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι. Πολλά πλάγια και τραυματισμοί άναψαν κόκκινο σε θέαμα και ποιότητα.

Με τον Κόρμπο διεκδίκησε τη νίκη ο Παναιγιάλειος 

Στο β΄ ημίχρονο η Θύελλα δεν απείλησε αλλά και δεν απειλήθηκε μέχρι που εισήλθε στο παιχνίδι ο Κόρμπος.

Στο 72΄ πάσαρε στον Σπανό αλλά αποκρούστηκε από τον Δούρο. Στο 91΄ ο Κόρμπος έχασε μεγάλη ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά λίγο έξω από το δοκάρι του Δούρου, έχοντας πάρει την κεφαλιά πάσα του Παπαδόπουλου.

Πάλι ο Κόρμπος είχε την τελευταία ευκαιρία του αγώνα για τον Παναιγιάλειο, με την εκτέλεση φάουλ στο 93΄ να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Πέναλτι ζήτησαν οι μελανόλευκοι 

Μια φάση που θα συζητηθεί σημειώθηκε στο 83΄ όταν ο Σκούτας πάσαρε κάθετα στον Γκάτση που  μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κατριβέση. Ο διαιτητής Καδδάς έδειξε συνέχεια ακούγοντας τα έντονα παράπονα από παίκτες, πάγκο και φιλάθλους του Παναιγιάλειου.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Αρβανίτης, Οικονόμου (61′ Βλάχος), Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα, Α. Σπανός (74′ Καραπιπέρης), Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκάτσης, Λιάτος (61′ Κόρμπος).

Θύελλα Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Δούρος, Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκουμής (93′ Βουτσινάς), Παναγόπουλος (60′ Κούτρας), Ντίνος (93′ Τσότρας), Σκεπετάρης (85′ Πανίτσας), Κουτσαντώνης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr