background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρώτος στον όμιλο ο Αρης 2-1 τον Αετό με πέναλτι δώρο

ΉΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ – ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε για τον Άρη το παιχνίδι με τον Αετό Πατρών στα Προσφυγικά. Είχε το γρήγορο γκολ του Σπανού 1-0 από το 10΄ και στη συνέχεια ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Η καλή εικόνα του ημιχρόνου δεν συνοδεύτηκε από την εξασφάλιση των βαθμών της νίκης και το 1-0 άφηνε τον Αετό στο παιχνίδι. Αυτό επιβεβαιώθηκε με την ισοφάριση 1-1 στο 90΄ από τον Ασλανίδη ύστερα από την κάθετη πάσα του Μικελάτου και το παιχνίδι πήρε φωτιά.

Ο Αρης έβλεπε να χάνει την πρωτιά στον 2ο όμιλο και πήρε την βοήθεια του διαιτητή Κωνσταντίνο Τηλιγάδα να την εξασφαλίσει με το ανύπαρκτο πέναλτι που χάρισε στην ομάδα του Θανάση Παπουτσή.

Σε μια φάση που ο επιθετικός του Άρη Γιάννης Σπανός έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα Σιδέρη, ο διαιτητής Τηλιγάδας φρόντισε να ασχοληθούν όλοι μαζί του με αυτή την υπόδειξη, την οποία θεώρησαν εσφαλμένη και από την ομάδα του Άρη.

Παίζει στο Ριόλο με Πανμοβριακό ο Άρης

Όπως είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Αχαΐας τα πρώτα παιχνίδια των playoff θα διεξαχθούν στην έδρα του σωματείου που κατέληξε στην 2η θέση του ομίλου του. Οπότε ο Αρης θα πάει μεθαύριο Τετάρτη στο Ριόλο για να αντιμετωπίσει τον Πανμοβριακό.

Τα άλλα παιχνίδια

Εκτός από τα Προσφυγικά, βαθμολογικό ενδιαφέρον υπήρχε επίσης στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ψαθόπυργο και την Πάτρα 2005, αφού έδινε στον νικητή βαθμολογικό μπόνους για τα μπαράζ παραμονής. Ο Ψαθόπυργος μετά το υπέρ του 4-1 θα ξεκινήσει πρώτος στην ειδική βαθμολογία, μαζί με τον Ατρόμητο που τελείωσε ισόπαλος 1-1 απέναντι στον Εθνικό.
Ο Κεραυνός ολοκλήρωσε με νίκη τις φετινές του υποχρεώσεις επικρατώντας 2-0 του Πήγασου.

Η Νίκη 2-0 στο Προάστειο την Αιγείρα / Ακράτα

Με γκολ σε κάθε ημίχρονο η Νίκη επικράτησε 2-0 της Αιγείρας / Ακράτας στο γήπεδο Προαστείου, με τις δυο ομάδες να περνούν στο τέρμα του φετινού μαραθώνιου χωρίς άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις για φέτος. Ο Φούντος στο 43΄ και ο Διαμαντόπουλος στο 78΄ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Στο Δημοτικό Στάδιο δίνει τις εξετάσεις του ο Παναιγιάλειος

Με την πρωτοπόρο και αήττητη του 1ου ομίλου Θύελλα Πάτρας θα συναντηθεί ο Παναιγιάλειος την Τετάρτη 26 τρέχοντος, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικεί την παρουσία του στον τελικό.

Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Θύελλας το ερχόμενο Σάββατο.

Η ομάδα που θα επικρατήσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τη συνάντηση Αρης Π. – Πανμοβριακός Ριόλου σε διπλούς επίσης αγώνες, που θα γίνουν στις 3 και 6 Μαΐου, αφού στις 8/5 θα πρέπει να δοθούν στην ΕΠΟ οι πρωταθλητές όλων των Ενώσεων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr