background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Υπερίσχυσαν οι πρωτοπόροι

Η ΦΛΟΓΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ 2-1 ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ – ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 

Σταθερά διατηρεί τις αποστάσεις από τους διώκτες της η Θύελλα Αιγίου στην κορυφή, σημειώνοντας ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά 3-1 το Ζαβλάνι στο γήπεδο της Αγυιάς.

Νωρίς άνοιξε το σκορ με τον Αθανασίου στο 9΄ η ομάδα του Αιγίου, διπλασιάζοντας τα τέρματά της στο 55΄ 2-0 με τον νεαρό Σπήλιο Θεοφανόπουλο.

Το Ζαβλάνι βρέθηκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 με τον Κωστόπουλο στο 61΄ για να ακολουθήσει όμως στο 80΄ το 1-3 από τον Μυλωνά.

# Στα Καλάβρυτα η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα 2-0 με τα γκολ του Σταύρου Τσαβαλά και όταν χρειάστηκε διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο φινάλε με τον Καυγά, αφού νωρίτερα είχε μειώσει η Αργυρά με τον Δεμπόνο.

# Η ΑΕ Αρόης με γκολ στη αρχή και στο τέλος της συνάντησης με τον Φοίνικα / Ζήρια πήρε τη νίκη με 2-0

# Στην Τέμενη ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων από ημίχρονο και ολοκλήρωσε τη νίκη του πριν το φινάλε του αγώνα με 3-0.

# Ο Αετός Ρίου είχε εύκολο απόγευμα και νίκη 4-0 απέναντι στην ουραγό ομάδα του Α. Καστριτσίου.

# Ο Δαβουρλής βελτιώθηκε στο β΄ ημίχρονο και επικράτησε 2-0 της ΑΕ Αιγίου στο Πλαστήρα.

# Μεγάλη νίκη 2-1 με ανατροπή και κατόρθωμα της Φλόγας στο γήπεδο Καμαρών, που προηγήθηκε 2-1 με παίκτη λιγότερο.

ΑΕ Καλαβρύτων – Αργυρά 3-1

Ο Σταύρος Τσαβαλάς ανέλαβε τον ρόλο του …εκτελεστή στην ομάδα των Καλαβρύτων, σημειώνοταντας με κεφαλιά τα δυο πρώτα γκολ της ΑΕΚ, στο 43’ και 65΄ αντίστοιχα.
Ακολούθησε προς στιγμήν η μείωση της Αργυράς 1-2 με τον Δεμπόνο στο 80΄. Στο 90΄ ο Καυγάς έδωσε τέλος στο παιχνίδι με το 3-1 και την ασφαλή διαμόρφωση της διαφοράς.

ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Μπαχάς (46΄ Κουτρουμάνης), Ντολάνι (60΄ Ρετζίνο), Θεοδοσίου (46΄ Σαλάι), Παπαδόπουλος (70΄ Φλογεράς), Στ. Τσαβαλάς, Σκιαδάς, Καυγάς, Μητρόπουλος, Καλαμαράς, Ασπρούκος.

Αστέρας Τέμενης – Ηρακλής Πατρών 0-3

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ηρακλής, επικράτησε 3-0 στην Τέμενη του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο β΄ ημίχρονο, αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ 0-2 με τα γκολ των Φούντζουλα στο 36΄ και Αναγνώστου στο 38΄. Αντίθετα με τον Αστέρα που δεν μπόρεσε, ο Ηρακλής έκλεισε το σκορ 0-3 στο 88’ με τον Σινγκ.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας (60΄ Ολσι), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς (69΄ Νικολακόπουλος), Γκιόκα (88΄ Μαυρούλιας), Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος, Δαλιάνης, Ρότσκας

ΑΕ Αιγίου – Δαβουρλής 0-2

Μοιρασμένο και χωρίς πολλά – πολλά στις δυο αντίπαλες εστίες κύλησε το α΄ ημίχρονο στο γήπεδο Πλαστήρα. Στο β΄ μέρος ο Δαβουρλής βελτίωσε τις γραμμές του και βρέθηκε να προηγείται στο 60΄ 1-0 με τον Ραμαντάνη. Στο 82΄ ο Βετούλας διαμόρφωσε το 0-2 που έδωσε στο φινάλε και τους βαθμούς της νίκης στους φιλοξενούμενους.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Γκιζέλης, Μεντζελόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Ιατρόπουλος, Μαραυγάκης (60΄ Π. Δημόπουλος), Σανδραβέλης (Μπούζι), Αλεξόπουλος, Γκραικιώτης (80΄ Γεωργακόπουλος), Α. Αϊντίν, Μπάσα (80΄ Ανχελ)

ΑΕ Αρόης – Φοίνικας / Ζήρια 2-0

Η ΑΕ Αρόης είχε την υπεροχή και το γκολ στο α΄ ημίχρονο, σκοράροντας στο 18΄ με τον Χρυσικό. Η κατάσταση άλλαξε άρδην στο β΄ ημίχρονο τότε που ο Φοίνικας / Ζήρια αναζητούσε με αξιώσεις την ισοφάριση, χάνοντας ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Τέρπου στο 65΄ (το κέρδισε ο Γλωσσίδης. Αφού ξεπέρασαν χωρίς απώλειες την επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του Νίκου Ψυχογιάννη οι γηπεδούχοι, σιγούρεψαν τη νίκη τους με το γκολ του Μανωλίδη στο 90΄.

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης, Χριστόπουλος, Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Νικολάου, Τζελάι (65΄ Τζουράς), Ψυχογιάννης, Γλωσσίδης, Λούλια (80΄ Μιχαλόπουλος), Τέρπος.

Αχιλλέας Καμαρών – Φλόγα Ροδιάς 1-2

Τα πάνω κάτω έφερε στις Καμάρες η Φλόγα. Η ομάδα της Ροδιάς βρέθηκε να χάνει από το 7΄ μετά το γκολ του Κανάγια, να διατηρεί την διαφορά ανατρέψιμη παρά τις ευκαιρίες των παικτών του Αχιλλέα και να ισοφαρίζει 1-1 με τον Άκη Κατσαούνη στο 22΄. Στο 75΄ ο διαιτητής Δανιήλ απέβαλλε τον Βαγγέλη Σπανό αφού μετά την υπόδειξη πέναλτι από το το δικό του μαρκάρισμα, αντέδρασε και επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή της συνάντησης. Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα, θα ακολουθήσει βαριά τιμωρία στον κεντρικό αμυντικό της Φλόγας.
Με παίκτη λιγότερο η Φλόγα πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ (2-1) με ένα ακόμα γκολ του Ακη Κατσαούνη, το οποίο έμελλε να δώσει και το πολύτιμο τρίποντο στο σωματείο της Ροδιάς.

Αχιλλέας Καμαρών: Γκόντας, Παπασπυρόπουλος (75΄ Ζαρκάδας), Χύσα, Μπαρμπούνης, Ασημακόπουλος, Πέτση, Μπλάτα (80΄ Γκόγκος), Καττές (46΄ Μπούρδος), Κανάγιας, Φίλιας (75΄ Γκιζέλης), Μούκας.

Φλόγα Ροδιάς: Χριστοδουλόπουλος, Λιακόπουλος, Μαραγκός, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γιαννόπουλος, Θωμάς, Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Μπαντούνας, Παπακωνσταντινου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr