background img
banner
banner

Με «τριάρα» εγκαινίασε το γήπεδο Αβύθου ο Παναιγιάλειος 3-0 τον Ατρόμητο

Περισσότερο σε αμυντικό ρόλο περιμέναμε τον Ατρόμητο, όπως άλλωστε συνηθίζεται με τις ευρισκόμενες στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας ομάδες, όταν αντιμετωπίζουν τον Παναιγιάλειο.

Καλύτερος ο Παναιγιάλειος δεν απειλήθηκε από τις σποραδικές επιθέσεις του Ατρόμητου και περισσότερο στο α΄ ημίχρονο πατούσε τον χλοοτάπητα της Αβύθου για να μάθει τα «μυστικά» του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνει σε αυτό το γήπεδο.

Στις κυριότερες μελανόλευκες επιθέσεις ήταν η κεφαλιά του Μπούνα στο 13΄ από σέντρα του Σκούτα, που είχε αργότερα και την πάσα στον Γκάτση που απέτυχε σε διαγώνιο σουτ στο 23΄.

Τελευταία φάση του 45λεπτου το διαγώνιο άστοχο σουτ του Τσεκούρα στο 37΄.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ο Παναιγιάλειος 

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του β΄ ημιχρόνου, ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ με τον Σκούτα ύστερα από κεφαλιά πάσα του Γκάτση στο 46΄.

Δεν άργησε το 2-0 με τον ίδιο σκόρερ στο 50΄ από την πάσα του Αρβανίτη αυτή τη φορά.

Με τον χρόνο ο Παναιγιάλειος έριχνε το ρυθμό του, ενώ ο Θ. Ανδριόπουλος έριξε στο παιχνίδι ακόμα 4 ποδοσφαιριστές.

Στο 81΄ ο Σκούτας σούταρε με καλές προϋποθέσεις λίγο έξω, όπως και ο Γκάτσης με ανάποδο ψαλίδι που χειροκροτήθηκε στο 84΄.

Πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο ήρθε ο Γκάτσης με κεφαλιά να κλείσει το σκορ στο 3-0.

Το τελευταίο αντίο του Βασίλη Μπούνα 

Για το εξωτερικό ετοιμάζεται ο Βασίλης Μπούνας και έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με την μελανόλευκη. Στο 80΄ που αντικαταστάθηκε αγκαλιάστηκε από συμπαίκτες, πάγκο, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, ενώ αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναιγιάλειου, οι οποίοι στο φινάλε τον περίμεναν μέσα σε έντονες επιδοκιμασίες και χειροκρότημα.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Μαυρούλιας, Μαχαίρας, Χούσα, Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος (68’ Λιάτος), Αρβανίτης (85’ Ροδόπουλος), Μπούνας (80’ Βιλανάκης), Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκάτσης, Τσεκούρας (68’ Καραπιπέρης).

Ατρόμητος Π. (Β. Φίλιππας): Κένεντι, Πανταζόπουλος, Χριστόπουλος, Βασιλείου, Τσίτσαρης, Μαργώνης, Τσάκωνας (82’ Παπαγεωργίου), Ν. Γκότσης, Π. Γκότσης (75’ Χρυσανθακόπουλος), Μπακόπουλος, Πρίφτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr