background img
banner
banner

Στην Άβυθο παίζει στην εμβόλιμη της Τετάρτης ο Παναιγιάλειος

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τέλος το Δημοτικό Στάδιο για τον Παναιγιάλειο, τουλάχιστον για τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Ατρόμητο και Πανιώνιο / Αχιλλέα, μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια αν υπάρξει η δυνατότητα, στον Παναιγιάλειο κοιτάζουν και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο Δημοτικό Στάδιο για τους αγώνες μπαράζ ανόδου.

Προπόνηση στο γήπεδο Αβύθου

Καλό για τους μελανόλευκους θα είναι να εγκλιματιστούν στον πλαστικό χλοοτάπητα της Αβύθου ώστε να μπορούν να διαθέτουν ένα συν πλεονέκτημα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος κι αν ακόμα χρειαστεί και στα playoff. Χωρίς προβλήματα αλλά με κούραση από την ένταση του ντέρμπι με τον Αρη οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου ξεκίνησαν και θα ολοκληρώσουν  την προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 την Τετάρτη 5 Απριλίου στο γήπεδο της Αβύθου με διαιτητή τον Αλέξανδρο Φωκά και βοηθούς τους: Μιχάλη Ανδριανό και Αλεξία Σταθοπούλου.

Θόδωρος Ανδριόπουλος: “Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Αρη”

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου δεν στέκεται να σκαλίσει τα περασμένα και την ισοπαλία στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τον Αρη Πατρών. Με χθεσινές δηλώσεις του στο protionline.gr είπε: «Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Άρη και κοιτάζουμε μπροστά. Το πρόγραμμά μας γίνεται πιο δύσκολο αφού παίζουμε Τετάρτη και Σάββατο και Τετάρτη.
Δεν ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια. Όλα είναι δύσκολα και μόνο με την σωστή τακτική μας και την καλή μας απόδοση στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να τα κάνουμε εύκολα.» Για τυχόν απουσίες ο Θόδωρος Ανδριόπουλος είπε: «Εκτός από τον τιμωρημένο Ανδρέα Σπανό, έχουμε αμφίβολο και τον Χρήστο Οικονόμου. Παράλληλα αναγκαίο είναι να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες στο επίπονο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
Αύριο (σήμερα) θα πάρω τις τελευταίες μου αποφάσεις για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, εξετάζοντας τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr