background img
banner
banner

Συντονισμός και… μήνυμα νίκης

ΣΤΗ  ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ – ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Οι κατευθύνσεις για το πώς θα κινηθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου αλλά και το μήνυμα νίκης της Κεντρικής Επιτροπής έτσι όπως διατυπώνεται στην πολιτική απόφαση μετά τη διακήρυξη των εκλογών, αποτυπώθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποίησαν στο Αίγιο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου. Έγιναν ακόμη παρουσίαση και τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

Ουσιαστικά η συνάντηση είχε στόχο την προετοιμασία των στελεχών της περιοχής και την κινητοποίηση τους εν όψει της επίσημης και «ανοιχτής» παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στον νομό, που θα γίνει την επόμενη Τρίτη 9 Μαΐου, στον χώρο του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οδού Ερμού, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, στο Αίγιο.

Παρουσίαση υποψηφίων και τοποθετήσεις

Παρουσιάστηκαν δε οι υποψήφιοι του κόμματος στην Αχαΐα, που είναι οι εξής: Ελένη Αδαμοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, Τάκης Γεωργακόπουλος, Γιώργος Κυριαζόπουλος, Παναγούλα Μαμμή, Κώστας Μάρκου, Θεμιστοκλής Μπάκας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Γιώτα Παναγοπούλου, Μαρία Στέφου και Αγγελική Τσονάκα. Να σημειωθεί ότι υπήρξαν πεντάλεπτες τοποθετήσεις των δώδεκα υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αχαΐα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι θέσεις του κόμματος από τον Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αχαΐα Μιχάλη Σιδηρόπουλο, ο οποίος προέτρεψε τα στελέχη να δώσουν τον δικό τους αγώνα και να είναι παρόντα την ημέρα των εκλογών σε κάθε εκλογικό τμήμα, λέγοντας: ΄΄Δεν είναι μόνο η παρουσία στην καταμέτρηση σε κάθε σημείο αλλά η παρουσία και το στίγμα που θα δίνουμε όταν κάποιος μπαίνει στην είσοδο του εκλογικού τμήματος. Είναι ένα μήνυμα νίκης και μπορούμε ως την τελευταία στιγμή να κερδίσουμε τους αναποφάσιστους. Να δώσουμε το στίγμα ότι έχει γυρίσει το «παιχνίδι» και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει αυτή τη μάχη΄΄.

Ως προς το περιεχόμενο της πολιτικής απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος μεταξύ άλλων ανέφερε: ΄΄Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών ξεκίνησε επίσημα ο μεγάλος αγώνας για τη δικαιοσύνη και την απομάκρυνση της Ν.Δ. και του Κ. Μητσοτάκη από την εξουσία. Ανοίγει ο δρόμος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του λαού που θα φέρει μία προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα’’.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr