background img
banner
banner

Μαθητές… ενεργοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΑΜΑΡΩΝ – ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ

Το Γενικό Λύκειο Καμαρών σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», οργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Είμαι ενεργός πολίτης- Γίνομαι εθελοντής αιμοδότης και δωρητής μυελού των οστών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου στον χώρο του σχολείου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα πραγματοποιηθεί στο ΓΕΛ Καμαρών και εθελοντική αιμοδοσία από 9:30π.μ. έως 13:00.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: 8.30 – 8 . 50: «Αιμοδοσία – δράση ζωής», παρουσίαση εργασίας μαθητών /–τριών της Α΄ Λυκείου 8.50 – 9.05: «Η αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας», ενημέρωση από το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου. Ομιλήτρια: Καζάνη Μαρία, νοσηλεύτρια. 9. 0 5 – 9.30: «Δωρεά μυελού των οστών», ενημέρωση από το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Παν/μίου Πατρών – ΚΕΔΜΟΠ –«Χάρισε Ζωή». Ομιλήτρια: Καρακωνσταντή Χριστίνα – εθελόντρια 9.3 0 – 9.40: Βράβευση των μαθητών / –τριών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό αφίσας με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία . 9.4 0 -13.00: Αιμοδοσία. «Συμβάλλουμε στην εκπαίδευση των μαθητών μας στον εθελοντισμό και την ενεργό πολιτειότητα και σας προσκαλούμε να τους δώσετε το παράδειγμα δίνοντας αίμα για όσους το χρειάζονται. Ελπίζουμε και στη δική σας συμμετοχή σε αυτή την κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης», αναφέρεται στην πρόσκληση του σχολείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr