background img
banner
banner

«Αγρίεψαν» τα χόρτα στέρεψαν οι «12 βρύσες»

Επισημάνσεις σχετικά με την αναγκαιότητα κοπής των χόρτων μέσα στην πόλη του Αιγίου, έγιναν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος ωστόσο διαβεβαίωσε πως ακόμη κι αυτά που έχουν μείνει, θα κοπούν τις επόμενες ημέρες.

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπούνιας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα χόρτα στις νησίδες της οδού Μητροπόλεως (πάνω από τα φανάρια) που, όπως είπε, εμποδίζουν την ορατότητα και δεν τίθεται θέμα αισθητικής αλλά και επικινδυνότητας πρόσκλησης ατυχήματος. Χόρτα επίσης, βρίσκονται και κατά μήκος της Τεμπελόραχης όπως φανερώνει η φωτογραφία που αναγνώστης απέστειλε στο protionline.gr.

Ο κ. Καραΐσκος επισήμανε πως η κάθε προσπάθεια που έχει γίνει ως τώρα είναι από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου καθώς ελλείψει προϋπολογισμού φέτος δεν υπήρξε η δυνατότητα ανάθεσης. Σημείωσε ακόμη πως τα χόρτα στα πεζοδρόμια έχουν κοπεί τρεις φορές, ωστόσο επειδή βρέχει κάθε απόγευμα ξαναφυτρώνουν.

Να σημειωθεί ότι προσπάθειες για την κοπή χόρτων γίνονται και από την Κοινότητα Αιγίου, η οποία ωστόσο μέχρι πρότινος στερείτο πάγιας προκαταβολής, γεγονός που δυσκόλεψε το έργο της, όπως είχε αναφέρει στo protionline.gr ο πρόεδρός της Γιώργος Γκιώνης.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου πάντως, το Τμήμα Πρασίνου επιλήφθηκε της κοπής χόρτων στις «Δώδεκα βρύσες» στην παραλία Αιγίου, σημείο για το οποίο έγινε έντονη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο…

Ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος που ζήτησε να μπει νερό και φωτισμός, συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι ντροπή για όλους να έχουν ρημάξει και μετά να θέλουμε τουρισμό, οι 12 βρύσες είναι «σημαία» του Αιγίου και πρέπει έχουν νερό και φωτισμό».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr