background img
banner
banner

Αρχίζει από τώρα το κεφάλαιο μεταγραφές και «παιδομάζεμα»

ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Στο γήπεδο της Αβύθου έγινε την Πέμπτη 15 Ιουνίου η τελευταία συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου, παρουσία των μελών της διοίκησης και λίγων φιλάθλων.
Ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος πριν ευχηθεί καλό καλοκαίρι, έκανε την τελευταία φετινή προπόνηση η οποία θύμιζε προετοιμασία αγώνα.

Δοκιμάστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές

Η ανάγκη της ύπαρξης πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών στην αποστολή της 20άδας, υποχρεώνει τον Αιγιώτικο Σύλλογο σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης ταλέντων, κυρίως από την περιοχή, που θα είναι παράλληλα σε θέση να χρησιμοποιηθούν και στα επίσημα παιχνίδια.

Αν δεν υφίσταται αυτή η δυνατότητα, τότε πέρα από την βασική 11άδα και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, απομένουν μόνο τρεις αλλαγές, ανα δεν συνυπολογιστεί κάποια συμμετοχή από τους υπάρχοντες πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Θέμα που πονοκεφαλιάζει τον προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο κι έχει ξεκινήσει δοκιμές σε μικρές ηλικίες.

Στην χθεσινή προπόνηση δοκιμάστηκαν οι: Χρήστος Θεοδωρόπουλος και Γιώργος Δημόπουλος από τον Απόλλωνα Αιγίου, ο Βασίλης Θεοφανόπουλος από την Θύελλα Αιγίου, ο Πέτρος Κορφιάτης από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα και ο Κωστής Βαγγελάτος από τον Αστέρα Τέμενης.

Από την ομάδα της Τέμενης αρκετές προπονήσεις με την ομάδα του Παναιγιάλειου έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν και οι Κουτρουμπίνας, Νικολακόπουλος.

Από τους Αιγιώτες ποδοφαιριστές που έχουν φορέσει στο παρελθόν την μελανόλευκη φανέλα, ήταν ο Βασίλης Χριστόπουλος, ενώ σε πρόσφατες προπονήσεις έχουμε δει τους: Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο, τον Τάσο, Παπαχρήστο, τον Βασίλη Μαυρόπουλο…

Προτεραιότητα έδρας στο γήπεδο Αβύθου

Τα μέλη της διοίκησης είχαν  την ευκαιρία πέρα από το να παρακολουθήσουν την προπόνηση, να εξετάσουν επίσης τις εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Αβύθου, το οποίο θα αποτελέσει μαζί με το γήπεδο του Αχιλλέα Καμαρών μια από τις δυο επιλογές μέχρι να δοθεί σε χρήση το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.
Τα πρώτα σημάδια είναι ότι αυτό θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή, αρκεί να σημειωθούν οι κατάλληλες εργασίες και βελτιώσεις, ώστε να πάρει άδεια για την διεξαγωγή αγώνων Γ΄ Εθνικής.

Επαφές με υποψήφιους χορηγούς

Το μεγάλο μπάτζετ που απαιτεί η Γ΄ Εθνική κατηγορία των 4 ομίλων και των 18 ομάδων με πολλά έξοδα και μετακινήσεις, δεν αφήνει σε εφησυχασμό την διοίκηση του Παναιγιάλειου.
Έχουν ξεκινήσει από τώρα κάποιες επαφές για ενίσχυση οικονομικής φύσεως, από τις οποίες υπάρχει ελπίδα να βγει κάτι θετικό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr