background img
banner
banner

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας… ταξίδεψαν στην Αρχαία Ελλάδα

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα ήταν το θέμα της γιορτή λήξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας. Μια γιορτή που είχε προετοιμαστεί πολύ καιρό πριν με καθοδηγητές τους δασκάλους του σχολείου και πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Οι μαθητές όλων των τάξεων ανέλαβαν δράση και παρουσίασαν το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών. Δρώμενα από την Β, Γ, Δ και Α, θεατρικά, παιχνίδια της αρχαιότητας και μουσικοχορευτικό δρώμενο αρχαίας ελληνικής τραγωδίας από τις μαθήτριες της Ε΄, ΣΤ’, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασαν το χειροκρότημα των γονέων. Η διευθύντρια του σχολείου Αναστασία Ευσταθίου, έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς, καλωσόρισε τους γονείς και ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη γιορτή και στήριξαν το σχολείο στη διάρκεια της χρονιάς.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Μ. Σταυροπούλου και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Π. Κουτούλη. Στο τέλος της γιορτής έγινε ο καθιερωμένος αποχαιρετισμός της Στ΄ από τον δάσκαλό τους Κ. Αλέφαντο. Μέλη του Συλλόγου Γονέων δώρισαν στους τελειόφοιτους αναμνηστικά δώρα και συντόνισαν τον μπουφέ με τα γλυκίσματα και τα αλμυρά. ΄΄Ευχαριστούμε τα υπέροχα παιδιά μας, τους ακάματους δασκάλους και την τοπική κοινωνία που στηρίζει κάθε μας προσπάθεια. Θερμές ευχαριστίες στον πολιτιστικό Σύλλογο Αναγέννησης για τα κοστούμια που μας παραχώρησε, στον Χρήστο Ασημακόπουλο για την ηχητική κάλυψη και στον γονέα Παν. Αποστολόπουλο για τη βιντεοσκόπηση της γιορτής. Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Καλό καλοκαίρι!΄΄, αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου, κ. Ευσταθίου


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr