background img
banner
banner

Βλέπουν γήπεδο Καμαρών για έδρα του Παναιγιαλείου

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Παρέμβαση για τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και ερώτηση για τον σχεδιασμό που υπάρχει για τα αποδυτήρια, σε συνάρτηση και με την έδρα που θα δηλώσει για τη νέα χρονιά ο Παναιγιάλειος που θα αγωνίζεται πλέον στη Γ΄ Εθνική, πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, μέλος της παράταξης «Αιγιάλεια προορισμός», Παναγιώτης Μαρινόπουλος. Η απάντηση που έλαβε είναι ότι ο ΠΓΣ είχε ενημερωθεί για τα έργα, ενώ το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στο γήπεδο των Καμαρών, στο οποίο επίσης πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις για να πληροί τις προϋποθέσεις της Γ΄ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινόπουλος σημείωσε προς τη δημοτική αρχή: ΄΄Έχουν ξεκινήσει τα έργα για τον χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο. Τι σχέδιο έχετε για το πού θα αγωνιστεί ο ΠΓΣ τη νέα σεζόν; Υπάρχει σχεδιασμός για τα αποδυτήρια που βρίσκονται σε τόσο κακή κατάσταση; Διότι έτσι όπως είναι δεν μπορούν να λειτουργήσουν΄΄.

Θα εξεταστεί αν πληροί τις προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παναγιώτης Ανδριόπουλος, απάντησε ως εξής: ΄΄Είχαμε ενημερώσει το σωματείο Παναιγιάλειος ότι λόγω της καθυστέρησης της εκτέλεσης των εργασιών από τον εργολάβο, ίσως να υπήρχε καθυστέρηση. Είχαν κάνει και επιλογή να του δώσουμε την παράταση. Θεωρώ ότι ο εργολάβος θα προχωρήσει σε σπορά του χλοοτάπητα μέχρι τον Οκτώβριο, όμως ο ΠΓΣ θα χρειαστεί έδρα. Ανάλογα με το τι θα ζητήσει η ΕΠΟ, θα δούμε ποιο γήπεδο θα πληροί τις προϋποθέσεις. Ίσως παίξει στο γήπεδο Καμαρών όμως θα πρέπει να γίνουν εργασίες για να πληροί τις προϋποθέσεις.

Κι αυτό δεν είναι εύκολο ωστόσο γιατί απαιτούνται μελέτες και χρηματοδοτήσεις. Είναι σίγουρο ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που αρμόζει τα αποδυτήρια. Έχουμε κάνει έγγραφο στην Τ.Υ. ώστε να μας υποδείξει τι έργα απαιτούνται όχι μόνο για τα αποδυτήρια του γηπέδου αλλά και για το κλειστό γυμναστήριο, όμως τα ποσά θα είναι αρκετά μεγάλα. Θα δούμε πώς θα πράξουμε και με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου΄΄.

΄΄Αν ο καιρός το επιτρέψει θα γίνει η σπορά μέσα στο καλοκαίρι΄΄, ανέφερε ο αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Χριστόπουλος.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr